A Barátok közt egykori sztárja nem fél senkitől!

Csomor Csilla: Én már másban szeretnék kitűnni!

Óriási zöld gyepen mérkőztek meg egymással a hazai sztárok, azonban ezúttal nem nyers erővel vívtak, hanem kis fehér labdákat próbáltak lyukak környékére, esetleg bele juttatni.

2009.09.22 20:29ma.hu

Igen, ez a verseny a golf, amiben Csomor Csilla is megtalálja önmagát, olyannyira, hogy nem érzi teljesen neki valónak ezt a celeb versenyt, hiszen Ő már régóta űzi ezt a sportot, és talán még magasabb szinten is, mint társai.

- „ Nekem nem ez a challenge, hiszen számomra már az amatőr versenyeken való megmérettetés az igazi kihívás. Mindazonáltal igyekszem ezen is jól teljesíteni címvédőként is, mivel mióta részt veszek ezeken a típusú rendezvényeken, mindig dobogós voltam.”- meséli a Tabu Tv riporterének Csomor Csilla, aki nem tudott olyan celebet mondani, akitől tartana, hogy letaszítja a trónról.

A színésznő szerint egyébként ez a promóciós játék érthető okokból nem mutatja meg a golf igazi oldalait.

- „ Én már másban szeretnék kitűnni meg ügyesebb lenni, de a mai versenyen is sok minden múlhat azon, hogy kinek milyen szerencséje van.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Csomor Csilla, aki már negyedik éve indul ilyen versenyeken.

Csomor Csilla kizártnak tartja!?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.