A Barátok közt sztárjának élménye!

Balogh Edina kezébe vette!

Balogh Edina kezébe vette az irányítást a nyaralásán. A Barátok közt Kingája Velencébe utazott párjával, és addig könyörgött Alexnek, amíg a férfi megengedte, hogy végig ő vezessen a kilenc órás úton.

2009.08.31 18:20rtlbulvar.hu

- „ Még annak idején volt egy balesetem, és nagyon-nagyon szerettem volna én vezetni, mert akkor leköt vezetés, és akkor talán nem félek annyira. Nagyon rendes volt, és átadta a volánt, és megengedte, hogy én vezessek.”

Így aztán Alexre maradt a mitfahrer-szerep, és többször is elvétette az irányt. Ilyenkor kicsit összekaptak, de amilyen hamar jött a vita, olyan hamar el is feledkeztek róla.

- „ Én elég hirtelen és kiabálós vagyok, de most már ő is átvette ezt a szokást. Úgyhogy pár percet szoktunk kiabálni, aztán hirtelen csönd, hosszú ideig, majd úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna, mintha nem is vesztünk volna össze.”

Velencében Edina volt Alex idegenvezetője, mivel ő már kétszer is járt a városban. De a Szent Márk Bazilikában ő is most volt először, és a gondolázást sem próbálta korábban.

A hajókázás még a szokásosnál is romantikusabbra sikeredett, Edináékat ugyanis nászutasoknak nézték.

- „ Oldalra néztünk, és láttuk, hogy két idősebb házaspár énekel nekünk franciául, valószínűleg a Szajnáról szólhatott a dal, amit énekeltek, és annyira csodálatos élmény volt, mert végig, amíg ott elmentünk mellettük, ez olyan tíz perc lehetett, egyértelműen nekünk énekeltek.

A nyári szünet előtt azzal ért véget a Barátok közt, hogy az Edina által alakított Kinga végre teherbe esett. Hogy kitől, az egyelőre még titok, pedig egy fél ország szeretné tudni.

- „ Mindig meglepődünk először, amikor odajönnek, hogy kitől van a gyerek, áruld el! És hirtelen nem tudom, hogy most milyen gyerek, nem is vagyok terhes.”

Az egyik lehetséges folytatás szerint Géza meggyanúsítja Kingát, hogy mástól van a gyerek. Edina saját kis közvélemény-kutatása szerint a rajongók ebben nem nagyon hisznek.

- „ Mindenki azt mondja, hogy Gézától van a gyerek, és nem igazán feltételezik rólam, vagyis Kingáról, hogy megcsalta volna Gézát, az az igazság. Tudják, hogy Géza és Kinga között ez egy nagyon szerelem, úgyhogy ez furcsa lenne. De hát Barátok közt bármi megtörténhet. Hamarosan kiderül.”

Balogh Edina az ágyban is elkápráztatja a pasiját!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.