"Ne turkáljanak a fiókomban!"

Balázs Klári: A hátam mögött kipletykáltak!

Új otthona van a Korda-Balázs házaspárnak - A Velencei-tó partján élvezik a csendet, Balázs Klári azonban megfogadta, hogy mostantól mindent maga csinál. Elege van abból, hogy háztartási alkalmazottja kipletykálja.

2009.10.20 09:30

Nagyon boldog új, Velencei-tó partján épült házában Korda György és Balázs Klári - Az énekes párosnak az sem szegi kedvét, hogy heteken át cikkeztek új otthonukról a lapok.

Klári szerint igazságtalanok voltak velük, olyasmit is írtak, hogy törvénytelenül vették a telket és úgy is építkeztek. Perelni akarnak az igazukért - szögezte le a Kiskegyedben Balázs Klári.

Elmondta: amíg róluk szóltak a hírek, úgy érezte magát, mint a falusi turizmusban, mert jöttek és kíváncsiskodtak az emberek.

Most azonban lezárták a kapukat, és igyekeznek kihasználni gyönyörű környezetüket. Balázs Klári a Kiskegyednek elmondta: ne higgye azt senki, hogy csak mert ők ismert emberek, velük mindent meg lehet csinálni.

Nem hinné, hogy közügy lenne, mennyiért építették a házukat - elkeserítőnek tartja, hogy az irigység és a gonoszság ekkora méreteket öltött. Azt senki sem látja, mekkora mennyiségű munka van a ház felépítésében - vélekedett a Kiskegyedben az énekesnő.

Balázs Klári elárulta: modern gépekkel van felszerelve a ház, mert elege lett a házvezetőnőkből.

Mint mondta, mindenki sír, hogy nincs munkája, de ha van lehetőség dolgozni, akkor nem az a fontos, hanem hogy ő milyen ruhában van, milyen autóval jár és milyen ékszer van rajta - mondta a Kiskegyedben.

Balázs Klári leszögezte, többé nem enged magához úgy háztartási alkalmazottat, hogy turkáljon a fiókjában, és ugyanazok a holmik kelljenek neki, mint amiket ő hord. A háta mögött pedig kritizálják és kipletykálják.

Az énekesnő Kiskegyedben elmondta, csupán egy hölgy van az alkalmazásukban, hogy kilencvenkét éves édesanyjára vigyáz.

Balázs Klári azt nem engedi a férjének!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.