A rapper reggel jön rá, hogy várták...

A kisgyermekes Ganxsta Zolee néha elfelejt hazamenni

Olykor csak reggel nyolckor jut a szabadszájú rapper eszébe, hogy otthon várták - Ganxsta Zolee sokat változott, mióta apa lett, de bizonyos dolgokon egyszerűen képtelen változtatni.

Ganxsta Zolee viking menüvel várta a társaságot! képgaléria

2009.09.25 12:30ma.hu

Ganxsta Zolee megírja feleségének, hogy este tízre otthon lesz, de előfordul, hogy egy másik településen, másik buliban köt ki - állandóan feszegeti a határokat.

Nem csoda, ha neje, Mónika néha kiborul és egy napig nem is szól Zolee-hoz! Kislányuk, Zoé már kétéves, és viszonylag könnyen alkalmazkodik apja életmódjához.

Késő estig fenn van, reggel sokáig alszik - újságolta a rapper, aki elárulta azt is: Zoé remekül érzi magát a bölcsődében, és nagyon hasonlít a papájára. Zolee szerint elég rendszertelen az élete, új lemezük hamarosan jelenik meg és dublini koncert is vár rájuk. Szerencsére neje azonban jól viseli mindezt, amikor megismerte Zolit, tudta, hogy ilyen - adta hírül a Hot! magazin.

Ganxsta Zolee örül annak, hogy mostanában könnyebb az életük, vannak felkérések, hamarosan kijön az új album. A sztár azonban gyakrabban tűnik fel mostanság különböző tévéműsorokban is.

A télen a szabadszájú rapper úgy nyilatkozott, hogy több olyan feladatot is elvállal, mely valójában távol áll tőle. Igent mond felkérésekre, melyeket azelőtt elutasított volna - de kell a pénz.

Zolee panaszkodott, hogy sok koncertjüket mondták vissza a szervezők, pedig több zenekara is van, de úgy tűnik, egyre többet kell ahhoz dolgozniuk, hogy az eddigi színvonalon élhessen a család.

A nem-szeretem munkák közé tartozott a zenész számára, amikor például főzőműsorban kellett bizonyítania - de mint mondta, egy Mónika-showbeli szereplésre már nem mondana igent.

Szeretné, ha lehetősége lenne csak a zenélésből megélni, hiszen ezt szereti csinálni és dolgozni nem fog elmenni.

Mentős lett Ganxsta Zolee - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.