Nem beszél a titokzatos új kedvesről

Szőkék váltják Bartók Esztert Caramelnél!

Úgy tűnik, új barátnője van a megasztáros énekesnek - Molnár Ferenc Caramel-t egy moziba érkezve kapták lencsevégre, ahová egy szőke hölggyel sétált be. Majd gyorsan elillant!

2009.07.31 07:35ma.hu - Fotó: Cool tv

Caramel újra szerelmes? A Megasztárban ismertté vált tehetség a Harry Potter-film bemutatója idején érkezett az egyik fővárosi moziba, egy csinos szőkeség kíséretében, ám a felhajtás láttán gyorsan megfutamodtak.

Telefonon Caramel csak annyit mondott, véletlenül keveredtek a moziba, új kedveséről pedig nem akar beszélni. Ő nem közszereplő - árulta el. A hölgy egyébként feltűnően emlékezetet a sztár korábbi párjára - adta hírül a Hot! magazin.

Caramel néhány hónappal ezelőtt még a 2008-as Miss Balaton szépségverseny egyik udvarhölgyével volt boldog: a szemrevaló, szőke Schneider Lilla volt a párja.

Öt hónapig tartott a kapcsolat, a sztár áprilisban ismerte el, hogy sajnos pontot tettek a végére.

Szakításukról már februárban pletykák keringtek, "beteges féltékenységet" emlegetve a háttérben, Caramel részéről. A megasztár egy idő után megunta a valótlan állításokat, és elmondta az igazat.

Akkor még szó sem volt arról, hogy szakítanának Lillával, sőt, komolynak látszott a kapcsolat. Még a babakérdés is szóba került!

Amerikába készült volna együtt a pár, ám a közös tervről gyorsan le kellett mondaniuk, amikor ráébredtek, hogy kapcsolatuk mégsem működik.

Caramel elárulta, hogy be kellett látniuk: túlságosan különbözőek, inkább elengedték egymást.

Az énekes a Megasztárban Bartók Eszterrel - aki a munkában is társa volt - szövődött szerelem után sokáig nem keresett párt.

Majd pedig Lilla után vélekedett úgy, hogy nem vágyik komoly kapcsolatra. Úgy tűnik, a szerelem mégis újra rátalált...

Bartók Eszter elárulta, miért nem beszél a magánéletéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.