A Megasztáros újra teljes életet él és mosolyog!!

Caramel végre túl van a depresszión?

Caramel, a Megasztár egykori győztese több, mint egy éven keresztül szenvedett súlyos depresszióban, ám most úgy tűnik vége ennek az időszaknak...az énekes újra mosolyog!

2009.06.08 13:15ma.hu

Caramel a Napi ásznak elmondta, hogy volt egy nagyon rossz időszak az életében, amikor teljesen elhagyta magát. Bulizott és elindult a lejtőn lefelé…

Caramel most azt mondja újra magára talált és belevetette magát a munkába és csodás dalok születnek. Az énekes büszke arra, hogy sokan felnéznek rá és szerzőként valami jót és egyedit tud alkotni és nyújtani rajongóinak.

- „ A zene végigkísérte az életem, amióta az eszem tudom, folyton énekelek. Tanulmányaimat a helyi Bethlen Gábor Általános Iskolában kezdtem, majd a Lábassi János Szakközépiskolában folytattam. A suliban elég nehéz lehetett velem: a fejemben egyfolytában hallottam a zenét, és ez zavaró volt az odafigyelésben. Gyakran küldtek ki az órákról, hiszen tanítás alatt is dudorásztam. – mesélte korábban Caramel.

- „ Nyolc éves korom óta írok dalokat. Az RNB stílus áll hozzám legközelebb, de meghallgatok mindent ami jó, igényes és maradandó. Nagyon sok előadót és zeneszerzőt tisztelek, többek között Michael Jacksont, Stevie Wondert és az RNB műfaj nevesebb képviselőit. Különösen szeretem az előbb említett stílus brit vonulatát. A zenében is - mint az életben - az egyszerű és letisztult dolgok érintenek meg. A muzsika minden ága érdekel: nagyon szeretek hangszerelni, a dalokat a saját ízlésvilágomnak megfelelően felépíteni.”

Tudjon meg mindent Caramel szerelmi életéről és depressziójáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.