Az énekes könyvet ír mostanában!

Váczi Gergő hat kört vert Caramelre!

Ha így halad a robottechnológia és a robotipar, tizenöt, húsz éven belül a saját bioenergiáinkért fognak bennünket megenni a robotok. - mondta Caramel nevetve.

2009.04.28 21:48ma.hu

A közkedvelt énekes Váczi Gergő ellen harcolt ma délelőtt, a Dunaújvárosi Főiskolán megrendezett Robotino Olimpián. A futurisztikus esemény közönségtalálkozóját a robotokkal a két kütyümániás híresség nyitotta meg.
 
Április 27-én délelőtt nyitotta meg kapuit, a Magyarországon most először megrendezésre kerülő, Robotino Olimpia döntője. Közel 30 egyetemi csapat jelentkezett a robotprogramozási versenyre, akik közül a győztes csapat a grazi RoboCup 2009 világversenyen képviselheti hazánkat júniusban.
 
A nagy nemzetközi hagyományokkal rendelkező versenynek a mérnök képzésben jeleskedő Dunaújvárosi Főiskola ad otthont. A rendezvényen a laikusok is kipróbálhatták magukat

A Robotino egy ölnyi, mindössze 30 cm magas önjáró szerkezet, amely érzékeli a környezetét és reagál is rá: akadályokat észlel, képes kikerülni azokat, vagy célt tud megközelíteni. Az ipari automatizálással foglalkozó Festo cég önálló fejlesztésében elkészült autonóm mobil robotokkal való közönségtalálkozóját Caramel és Váczi Gergő egymás ellen vívott küzdelme nyitotta meg.
 
Gergő végül hat kört vert Caramelre a Robot Arénában. Nem csoda, hiszen Gergő nagy sci-fi rajongó, még a telefonja is a Csillagok háborúja kedvelt robotja, R2D2 hangján csörög.
 
- "Nekem gyermekkoromban nem volt távirányítós autóm, sem kisvasutam. Fából készült vonatok talán, de jóllehet, még az sem. Állandóan puskával játszottam, úgyhogy ha célba kellett volna lőni, akkor én nyerek." - mondta Caramel. 

Az énekes azt is elárulta, hogy jelenleg nem csak új lemezének anyagán dolgozik, hanem könyvet ír és hamarosan egy musical kapcsán is hallhatunk róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.