Hajdú Péter lesz a tanúja

Férjhez megy Tornóczky Anita!

Augusztus végén férjhez megy Tornóczky Anita, és állítólag legjobb barátja, Hajdú Péter lesz a tanúja. Úgy tűnik végre boldog a műsorvezető-üzletasszony.

2009.07.15 16:35ma.hu

A lap információi szerint a műsorvezető-üzletasszony egyik legjobb barátját, Hajdú Pétert kérte fel tanúnak.

Ez nem véletlen, hiszen a producer tavaly nyári esküvőjén Anita volt a vőlegény tanúja. Medgyessy Péter exminiszterelnök neveltlánya nem kívánt a témában nyilatkozni, de a hírt nem cáfolta. – tudta meg a Napi Ász.

Az esküvő előkészületei a legnagyobb titokban zajlanak, a szertartást és a lakodalmat állítólag egy kastélyszállóban fogják tartani, ahová több mint száz ember lesz hivatalos.

Anita különben mindig is óvta magánéletét, és bár több éve együtt van szerelmével, szinte egyik újságban sem mutatta meg, és szerelmükről sem igazán beszélt, választottja állítólag civil, talán éppen ezért sem szeretne a médiában szerepelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.