Jonas-fiú a Single Ladies-re bohóckodik!

Vicces videó- Joe Jonas Beyoncé-ra ropja!

Furcsa videó kering a világhálón! A Jonas Brothers gondolt egy nagyot, és elhatározta, hogy legújabb albumukat nem csak hagyományos módon fogják reklámozni, hanem feldobják egy kis mókával is a promóciót.

2009.06.04 18:40rtlbulvar.hu

A srácok feltettek a világhálóra egy videófelvételt, amelyiken Joe Jonas táncikál Beyoncé Single Ladies című számára. Ráadásul nem is akárhogyan: feszülős, fekete sztreccsruhában próbálja parodizálni az énekesnő csábos mozdulatait. 

Ha kell, feneket ráz, ha kell tátog, vagy éppen ugrabugrál. A vicces videót itt nézheted meg. Az új album a Lines, Vines and Trying Times címet viseli, és június 16-án kerül a boltokba. 

Az már biztos, hogy azon a napon tömött sorok állnak majd a lemezboltok előtt…

Izgalmas hírek a Jonas fivérekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.