Vince valóbban korábban érkezett

Megszületett Marsi Anikó második kisfia!

Világra jött a kis Vince - Palik László és Marsi Anikó második gyermeke hétfő este született meg, a csinos műsorvezető és a kisbaba is nagyon jól vannak.

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.06.02 12:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Marsi Anikó és Palik László második gyermekének érkezése június 5-ére volt kiírva,  de ahogyan az orvosok jósolták, előbb érkezett!

Hétfőn este hat órakor, 3750 gramm súllyal, 58 centiméterrel megszületett Vince, a SOTE II. számú klinikáján Budapesten. Édesapja a folyosón izgulta végig az eseményeket - adta hírül a Blikk.

A sztárpárnak ő a második közös gyermeke, első fiuk, a lassan hároméves Vilmos után.

A Fókusz csinos műsorvezetőjénél az utolsó napok már úgy teltek, hogy a szülés minden pillanatban megindulhat.

Marsi Anikó tisztában volt azzal: nem biztos, hogy férje, Laci ott lehet a baba születésekor!

Paliknak ugyanis versenye volt május 23-tól, de június közepétől is - ezért előfordulhatott volna, hogy lemarad második fia érkezéséről...

Anikó a szülést illetően nem változtatott elhatározásán: ragaszkodott hozzá, hogy párja ne legyen benn a szülőszobában.

Nem akarta, hogy kedvese szenvedni lássa, de bízott abban, hogy Laci nem távol lesz, hanem a folyosón izgul majd értük! Kívánsága teljesült...

Marsi Anikó nemrég elmondta, már csak négy órákat tudott aludni terhessége utolsó időszakában. Édesanyja és barátnője segítségére szorult, utóbbinak a jelenlétére számított egyébként a szülésnél is.

A szőke sztár első fiának születésekor igencsak megszenvedett, ezért megfogadta: másodjára biztos, hogy előbb kér fájdalomcsillapítást...

Palik László és Marsi Anikó Siófokra viszi majd haza a kistesót. A páros tavalyelőtt döntött úgy, hogy a Balaton-parton rendezi be a családi fészket.

Örülnek, hogy a jó levegőn, kisebb városban nevelhetik gyermekeiket, még akkor is, ha nekik ingázniuk kell a munka miatt Siófok és Budapest között.

Olvasson még többet: hogyan készült a szülésre Marsi Anikó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.