Rosszkedvű a férje, beteg volt a fia!

Képek - Marsi Anikó: Megpróbáltam elviselni a férjem!

Már megszokta, így nem csinál ügyet belőle a Fókusz csinos sztárja, hogy a férje minden évben elutazik a Dakarra - Marsi Anikó azonban idén félidős volt második babájukkal, és minden nagyon összejött!

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.02.17 08:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az idei Dakar okozott némi problémát Marsi Anikó életében, aki egyedül maradt otthon kisfiukkal és pocakjában a második babával - Palik László elutazása után hirtelen magas láza lett a kis Vilmosnak. Anikó bepánikolt, s csak az nyugtatta meg, hogy édesanyja rögtön Siófokra utazott hozzájuk - amíg Laci haza nem jött, ott is maradt. Kiderült, Vilmos végig a tüdőgyulladás határán volt.

Majd jött a hír, hogy Palikék eltűntek a sivatagban. Anikó éjjel virrasztott, hogy megtudjon a férjéről valami hírt! Majd pedig egy szomorú Palik Laci érkezett haza a Dakar után. Mivel jól ismeri, Anikó nem is igyekezett őt jobb kedvre deríteni. Inkább megpróbálta elviselni! Reméli, a család közelsége mielőbb feledteti a csalódást Lacival - árulta el Anikó a Kiskegyedben.

A hetedik hónapba lép a Fókusz csinos műsorvezetője - Palik László és Marsi Anikó másodjára is kisfiút várnak.

Bár korábban, a kis Vilmos születésekor a szőke sztár igencsak megszenvedett, s őszintén bevallotta, szerinte nem normális az, aki vállalkozik ezek után második gyermekre, Anikó mégis szeretett volna még egy babát.

A párja, Palik László inkább kislányra vágyott, Anikó úgy volt vele, jöhet újabb fiú is, csak egészséges legyen. Neki lett igaza, ismét kis trónörökös érkezik.

Első terhessége alkalmával nem volt annyi problémája Marsi Anikónak, mint a jelenleginél - rosszullétek sem gyötörték.

Mindkétszer sok pluszkilót szedett azonban fel. A sztárt nemrég orvosai januárban figyelmeztették, hogy mostantól vigyázzon az alakjára.

Anikó egyébként nem aggódik. Szerinte se neki, sem a babának nem lesz baja, ha kicsit többet hízik.

Azzal tisztában van, hogy egy modern nő nem szed fel ilyen sokat, de ő első gyermek után is leadta a felesleget. A második fiát egyébként májusra várja a boldog pár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.