Baj lesz, ha feljön több kiló?

Ne hízzon tovább! - Figyelmezették Marsi Anikót

Hatodik hónapban van a Fókusz műsorvezetője, Palik Lászlóval második gyermeküket várják - Marsi Anikót mégis diétára fogták!

2009.01.16 13:00ma.hu

Nem sokban hasonlított első terhessége a mostanihoz, de abban igen, hogy a kismama most is sok kilót szedett fel. Marsi Anikót mindez nem zavarja, biztos benne, hogy nem lesz baja sem neki, sem a babának, ám orvosai figyelmeztették, mostantól jobban vigyázzon az alakjára!

Anikó tisztában van vele, hogy modern állapotos nő nem hízik ilyen sokat, de nem aggódik, hiszen első kisfia születése után is leadta súlyfeleslegét. A babát májusra várják - adta hírül a Blikk.

Az már kiderült, hogy Marsi Anikónak és Palik Lászlónak másodjára is kisfia lesz. A hároméves Vilmosnak tehát kisöccse érkezik.

A szőke műsorvezető korábban úgy nyilatkozott a baba nemével kapcsolatban, hogy neki mindegy, akár újabb fiú is jöhet. Férje inkább egy kislányra vágyott.

Bár Marsi Anikó első gyermekük születésekor alaposan megszenvedett, és kijelentette, valószínűleg nem normális az, aki másodikat is vállal, most mégis az újabb baba mellett döntött!

A szülésről azonban most is határozott elképzelése van. Ismét a budapesti II. számú női klinikán szeretné világra hozni a gyermekét. Párját, Palik Lászlót nem engedi be a szülőszobába!

A dakaros versenyző a fiuk világrajövetelénél sem lehetett bent, Anikó ugyanis nem akarta, hogy szenvedve lássa őt a párja.

A műsorvezető szerint egyébként a mostani terhessége nehezebb, mint az első volt, hiszen amikor a kis Vilmost várta, rosszullétei sem voltak. Fáradékonyabbnak is érzi magát.

Reméli viszont, hogy a második kisbabával már minden téren könnyebb dolga lesz, hiszen Vilmos születése óta már tapasztalt anyuka.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.