Palik versenyen lehet fia érkezésekor

Marsi Anikó bármikor szülhet! Ki viszi majd kórházba?

Csak június elejére van kiírva Marsi Anikó, ennek ellenére bármikor érkezhet a második baba - Palik László párja már felkészült rá, hogy Siófokról kell sietni a pesti kórházba, de vajon ki fogja elvinni?

Képekben a csinos televíziós, Marsi Anikó! képgaléria

2009.05.07 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Marsi Anikó bármikor szülhet, noha a műsorvezető csak június 5-ére van kiírva - Második kisfia az orvosok szerint hamarabb fog érkezni. Anikó budapesti orvosánál szeretne szülni a SOTE II. számú női klinikán, itt született első fia, Vilmos is.

Amikor tehát elindulnak a fájások, a sztárt azonnal a fővárosba kell fuvarozni: ebből a célból mindig készen áll valaki Anikó közelében. Ha azonban május végén kopogtat a kis Vince, lehetséges, hogy Palik László egy 24 órás autóversenyen lesz. A szőke műsorvezető azért reménykedik, hogy férje a folyosón izgulhat majd értük a szüléskor - adta hírül a Blikk.

Marsi Anikó és családja nem sokkal kisfiuk születése után a fővárosból a Balaton-partra költözött. Beleszerettek Siófokba, s úgy döntöttek, a gyermeknek is jobb, ha tiszta, vidéki levegőn nevelkedik.

Természetesen ez akadályokat is gördített Anikó és Palik László elé, hiszen a vidéki nyugalomért cserébe rendszeresen ingázniuk kellett Budapest és Siófok között.

Marsi Anikó a Fókusz műsorvezetőjeként járt fel a fővárosba, de most ismét pihen egy ideje. Elárulta, vannak azért kötelezettségek, melyek alól nem vonhatja ki magát a babázás idején sem.

Az utóbbi heteket azzal töltötte, hogy nagyobbik fiuknak, Vilmosnak óvodát keresett és összegyűjtötte a beszerzendő dolgokat.

Korábbi szülésénél nem izgult nagyon, és nem kért előre fájdalomcsillapítót sem.

Nem jutott eszébe, hogy félnie kellene - ám alaposan megszenvedett a babával, így abban már biztos, hogy most időben fog szólni a fájdalomcsillapítóért...

Férje, Palik László nem volt benn a szülésnél és Anikó most sem szeretne változtatni ezen.

Tervei szerint gyermekorvos barátnője tart majd vele a szülőszobába. Édesanyja pedig szabadságot is kivesz, hogy az első napokban segíthessen lányának a gyerekek körüli teendőkben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.