Bármikor jöhet a kis Vince

Palik a szülőszobában - Marsi Anikó csak álmodott!

Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés a Fókusz műsorvezetőjénél - Marsi Anikó párja, Palik László nagy valószínűséggel az országban sem lesz, ha fia a következő napokban érkezik!

2009.05.19 08:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Már bent feküdt a szülőágyon, Palik Laci pedig kint várakozott a folyosón, amikor egyszer csak felpattant és mégis behúzta őt az utolsó pillanatban - mindezt csak álmodta Marsi Anikó. A valóságban ugyanis nem az apás szülés híve!

A kismama már csak négy órákat bír aludni, édesanyja és barátnője segít neki, amiben tud. Anikó június 5-re van kiírva, de bármikor szülhet. Palik Lászlónak 23-án versenyre kell utaznia, így előfordulhat, hogy az országban sem lesz kisebbik fia születésekor. Anikó bízik benne, hogy férjétől csak egy ajtó választja majd el. De most csak egyben biztos, orvos barátnője vele lesz a szülésnél - mondta a Kiskegyednek a sztár.

Marsi Anikó nagyobbik fiuk, Vilmos születésénél sem akarta, hogy a párja benn legyen vele a szülőszobában. Nem szerette volna, ha Palik László ilyen állapotban látja.

A csinos műsorvezető alaposan megszenvedett az első babával, el is határozta, hogy nem fog többet szülni!

Idővel azonban meggondolta magát, s most úgy véli, egy biztos, korábban fog fájdalomcsillapítót kérni...

Anikó budapesti orvosánál szeretne szülni, a SOTE II. számú női klinikán, ahol korábban első fiát, Vilmost is világra hozta.

A műsorvezető jelenleg a család siófoki otthonában várja a nagy napot, valaki pedig mindig kéznél van, hogy szükség esetén autóval azonnal a fővárosba fuvarozza Anikót.

Palik László és párja Vincének szeretné hívni második fiát. Vilmos, a nagyobbik gyermekük hamarosan óvodába megy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.