Mindent a sztár vállalt magára

Miért hallgatnak Ördög Nóra körül a férfiak?

Férjét és jelenlegi kedvesét is védi Ördög Nóra, mindent magára vállalt - Már Amerikából hazatérve is állt a kérdések elébe, egykori és mostani párja azonban nem beszél.

2009.01.22 08:55Fotó: bulvaros.hu

Amikor visszatért a tengerentúlról, a várakozásokkal ellentétben valóban állt a média és a kérdések elébe Ördög Nóra - A műsorvezető egyetlen rossz szót sem mondott azonban a sokak szerint állandóan hűtlenkedő férjére, s azt sem tűrte, hogy Kristófot más kritizálja - adta hírül a Hot! magazin.

A lap megírta, Nóra azt mondta, nem hiszi el a rosszindulatú pletykákat, kijelentette, ő hidegült el a párjától, nem Kristóf volt a hibás, s a férje nem olyan, amilyennek beállítják.

A Hot! megírta: a műsorvezető a Playboy fotósát is védi, Nánási Pált, akivel egyébként együtt utazott el Amerikába. A fotós vele együtt került a média célkeresztjébe. Ő egy másik út, nyilatkozta róla Nóra, s annyit tett hozzá: nem akar ostoba liba módjára áradozni a kapcsolatukról.

Nóra kiállt a férfi mellett, és cáfolta, hogy a Playboy-fotózás néhány órája alatt szerettek egymásba végzetesen Pállal, s arról sincs szó, hogy feldúlt volna egy álomházasságot.

Sem Ördög Nóra férje, sem pedig jelenlegi kedvese nem közszereplő, így hát mindketten megtehetik, hogy hallgatnak.

Kristóf, a sztár férje nem erősít meg és nem cáfol semmit sem, de otthagyja Nórán a gyanú árnyékát - írta a Hot! magazin. Úgy tűnik, csak a csinos műsorvezető vállalja "férfiasan" a következményeket - teszi hozzá a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.