A barátok az esküvőt sem értették!

Nyílt titok volt: Ördög Nórát csalta a férje!

Hét éve tartott Ördög Nóra és párja kapcsolata, amikor a nyáron hivatalosan is összekötötték az életüket. Kiderült, a barátok ezt már akkor sem értették - nem véletlenül.

Ördög Nóri szexis nyuszis képei! képgaléria

2009.01.08 07:05ma.hu

A nagyszabású lagzit azonban már nem egy szakítás előzte meg - Kiderült, Ördög Nóra és férje, Kristóf barátai már az esküvőt sem értették, hiszen a műsorvezetőt többször is megcsalta a párja. Nóra egyik RTL Klubos kollégája a Star magazinnak elmondta: nyílt titok volt a csatornánál, hogy Kristóf csalja a lányt.

Nóra általában szakított, de aztán visszatáncolt. A férje azonban nem tudott ellenállni egy "kihívásnak" sem; argentin kalandja a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása idején - melynek ő volt a producere - azonban már sok volt Nórának. A Playboy fotósa iránt fellobbant szerelme segített neki kilépni a kapcsolatból - adta hírül a Star magazin.

A Szombat esti láz műsorvezetőjének házassága hetek óta téma a bulvársajtóban - Karácsony előtt bombaként robbant a hír, vége Ördög Nóra és férje kapcsolatának. Már az ünnepeket sem töltik együtt.

Kezdetben nagy meghökkenést okozott, amikor az újságok címlapon hozták, hogy a csinos sztár beleszeretett a nyuszis magazin fotósába, aki a lap számára készített róla fotósorozatot.

Azt azonban kevesen tudták, hogy a műsorvezető meglepő "kitörését" milyen problémák előzték meg a házasságában, amely csupán négy hónapig tartott, noha hét év együttélés előzte meg az esküvőt...

Ördög Nóra nagymamája szerint, aki az egyik bulvárlapnak nyilatkozott, Kristóf argentínai kalandjáról a műsorvezető már korábban értesült, mint hogy a férje hazaérkezett volna - egyik munkatársa hívta fel, s árulta el neki a történteket.

Nórát kiborította az újabb félrelépés, s mielőtt a párja hazatért volna, eldöntötte, hogy külön folytatja tőle az életét.

Ördög Nóra egyébként mindössze 19 éves volt, amikor szerelembe esett Kristóffal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.