Milliós ajándék egy mosolyért cserébe? Lehetséges!

Lakatos Márk: "csókoltatom a ma.hu-t!"

Egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében - vallja Lakatos Márk, és ennek jegyében a ma.hu olvasóinak is különleges üzenettel kedveskedik, hogy visszaadja az elveszett önbizalmunkat.

2015.05.11 16:00ma.hu
Lakatos Márk a fogorvosi rendelőben (Fotó: SmileCenter)

A nők segítője vallja, hogy egy megnyerő mosoly sokat lendíthet célunk elérésében, ugyanakkor gyakran tapasztalja, hogy ha a fogsor nem tökéletes, szégyenkezve takargatjuk azt, ami végül önbizalomhiányhoz vezet. A népszerű stylist eltökélte, hogy Stílusköztársaságát Mosolyköztársasággá fejleszti: fogorvos barátjával, Dr. Bodrogi Attilával karöltve idén tavasszal 1 millió forintos mosolyt varázsolnak valaki arcára!

Lakatos Márktól már megszokhattuk, hogy pazar ötleteket ad frizura, smink és ruhák terén, ápolja a női lelket, és ha kell, akár még magassarkúban is megtanít járni. Ám új küldetése még tovább visz: üzembiztosan óriási mosolyt csal a hölgyek arcára.

"Tökéletesen osztom az idézetet: "A mosoly a legszebb smink, amit egy nő viselhet". Mindenki megszépül, amikor mosolyra kerekedik az arca. Ilyenkor a lelkét, vagy éppen a lelkületét látjuk, ahogy tükröződik az arcán. Gondoljunk csak bele, a mosoly az aktuális állapotunkról szól, még a kaján mosoly is! Merjünk mosolyogni, ezzel a saját napunk mellett másokét is bearanyozhatjuk, és még apróbb hibáinkat is elfedhetjük vele ;-)" - üzente a népszerű stylist kifejezetten a ma.hu olvasóinak.

"Az átalakulásban mindig az az első lépés, hogy valaki felismerje, változni akar. Rájöjjön arra, hogy ha nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog, akkor annak egyetlen megoldása van: ha ő maga tesz ellene, és őszintén szembenéz a problémáival. A makeover nem csupán annyiból áll, hogy a régi farmert egy újabb modellre cseréljük. Viselhet valaki elképesztően drága holmikat a legmenőbb divatházakból, ha mindez csak arra jó, hogy az elégedetlenség igazi okát a szőnyeg alá söpörje, akkor úgyis zavar kerül a rendszerbe" - vallja hazánk legismertebb stylistja.

Lakatos Márk és Dr. Bodrogi Attila a saját "fegyvereikkel" (Fotó: SmileCenter)

Ezt felismerve kezdett Márk már évekkel ezelőtt a testtel és a lélekkel is foglalkozni, és ha kell, kézen fogva vezeti a benne bízó hölgyeket - akár a fogorvoshoz is.

"Meglepően sokan vannak, akik a fotókon eltakarják a szájukat, és már idejét sem tudják, hogy mikor nevettek teli szájjal utoljára. Sajnos ez a dolog előbb-utóbb zárkózottá tesz. Charles Rade angol író mondta, hogy "A szépség hatalom, aminek egy mosoly a fegyvere." Ez milyen igaz! Dr. Bodrogi Attila fogorvossal mi most felvértezzük a hölgyeket, sőt spa környezetben kényeztetjük nyertesünket."

A milliós mosolyra áhítozók vagy személyesen jelentkezhetnek Lakatos Márk üzleteiben, ahol azonnal fotót készítenek a jelentkezőkről, vagy a már két üzlettel is rendelkező "Stílusköztársaságának" Facebook oldalán lévő SmileRepublic alkalmazáson keresztül, egy fénykép feltöltésével. A nyertes ráadásul nemcsak egy milliós mosollyal lesz gazdagabb, de Lakatos Márk új műsorában is részt vehet.

"Igyekszünk feloldani azt a gátat, ami miatt az emberek rettegnek a fogorvosi székben. Meggyőződésem, hogy szinte semmi sem lehetetlen, a legelőnytelenebb fogsorból is lehet hollywoodi mosolyt varázsolni úgy, hogy közben a páciens zenét hallgat, vagy akár filmet néz" - tette hozzá Dr. Bodrogi Attila. Lakatos Márk elárulta, ő gyakran a mosolyt használja trükként, ha fáradtan ébred, mégis kamerák elé kell állnia: - Állítom, hogy a mosolygás a legtöbb negatív érzésen átlendít. Meggyőződésem, hogy ha valaki szívből tud mosolyogni, akkor a környezete arra fog figyelni, és bár ez nyilván nem feledteti a fáradtságot, mégsem az lesz a hangsúlyos.

Hajrá, Hölgyeim! - üzente minden olvasónknak, és mi is csak erre tudjuk biztatni Önöket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.