Most már igazi tényező a divatvilágban

Új provinciát hódított meg Lakatos Márk stílusköztársasága

Kétféle nő van: az egyik, aki szeret ruhát vásárolni magának és élvezi is, a másik pedig az, aki önbizalomhiánnyal küszködve csak nyűgnek tartja az egészet és igyekszik mielőbb túllenni rajta. De nem Lakatos Márknál!

2015.02.21 16:00ma.hu

Alig fél éve még el sem tudtam képzelni, hogy a „boltos lét” ilyen sok kalandot rejtegethet, és ennyi tanulással jár! A nyitás után rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, és örülök, hogy adhattam valami különlegeset a nőknek” – vallotta be Lakatos Márk, aki csak néhány hónapja döntött úgy, hogy a tévés stílustanácsadás után testközelbe hozza az átlag nőkhöz is a divatot, most pedig újabb szintre emelte a vásárlás okozta élményt. Stílusköztársaságot alapított, melynek polgárai - csupa nők - végre igazán élménynek érezhetik a ruhavásárlást, még akkor is, ha alakjuk nem tökéletes, vagy nem érzik tökéletesnek.

A siker nagyobb volt, mint amire Márk és üzlettársa valaha is számított, olyannyira, hogy elhatározták, valódi tényezővé lépnek elő a divat világában. „Azt mondják: akinek itt van üzlete, az már számít valamit” – vallotta be a második szalon megnyitójának előestéjén, miközben a meghívottak egy pillanat alatt eltűntek az egyedi, mégis teljesen emberközeli árú second-hand ruhák között.

Egy köztársaságnak mindenképpen szabadságon, jókedven, változatosságon, sokszínűségen és vidámságon kell alapulnia! A Style Republicban nem kell akadályokat átugrani, állampolgársági kérelmet írni, vagy vizsgákon megfelelni! A nők önbizalmát egyébként is folyamatosan harapdálják, miközben ők odafigyelésre vágynak és az érzésre, hogy igenis képesek megfelelni anyaként, szeretőként, feleségként, háziasszonyként és munkaerőként. Mi mindenkit be- és elfogadunk, sőt jó hangulatban, profi csapattal segítünk minden hölgynek meglelni önmagában a legnagyobb örömöt” – nyilatkozta.

És ha valaki, hát ő tényleg tudja, mivel lehet bármelyik nőt levenni a lábáról: szolid, de egyértelműen marasztaló illatfelhő, stílusos ruhák, próbafülke, ahol nemcsak nem kell egy szűk lyukban nyomorogva és a torz tükör miatt frusztrálva érezni magunkat, de a falon idézetek tömkelege hirdeti a nők szépségét és különlegességét, és a hab a tortán a már-már védjeggyé váló alkati kategorizálás, aminek köszönhetően a sok felesleges kudarc helyett minden nő csak a tökéletes darabokra koncentrálhat, aszerint, hogy alma, körte, homokóra, esetleg oszlop típusú-e.

És hogy mi a következő lépés? Nos, a stílusköztársaság újabb hódításokra készül a Nyugati téri központ után – súgta meg a nők barátja, aki a főváros után már tervezgeti, hogy a távolabb élő nőknek is visszaadja az önbizalmukat és vásárlókedvüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.