Nem töri le a stylistot a vasárnapi zárva tartás

Lakatos Márk: "megyek én is a kasszába!"

Egyre több üzlettulajdonos dönt úgy, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva mégsem zárja be a boltját vasárnap: Lakatos Márk máris beígérte, hogy vasárnaponként ő fog a kassza mögött állni.

2015.03.05 12:00ma.hu

Vészesen közelít a törvény által megszabott határidő, ami után a legtöbb nagyáruház már nem nyithat ki vasárnaponként, a kisebbek pedig csak akkor, ha ott a tulajdonos, vagy legfeljebb valamely családtagja dolgozik. A változás március 15-én lép életbe, ameddig jelen cikk születésekor már csupán másfél hét van hátra, nem csoda hát, ha most már mindenki azt nézi és találgatja, hogy vajon kik és hogyan lesznek nyitva a hét utolsó napján is.

Nos, minden bizonnyal sok magánember áll majd be a pult mögé, de mi egy hírességet is találtunk, akivel mostantól vasárnaponként szinte biztosan találkozhatnak személyesen is a rajongói: Lakatos Márk a közösségi oldalon kiáltotta világgá, hogy nemrégiben kéttagúra bővült stílusköztársaságában ő maga is beáll a kasszába, nemcsak alkalmi jelleggel. Klassz ruhák, figyelmesség és személyesen a stílustanácsadó - hölgyek, mi kellhet ennél több?!

Fotó: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.