Átaludta az egész mentőakciót

3,5 métert zuhant, aztán édesdeden horkolt tovább a részeg

Talán ő maga sem tudná megmondani, pontosan mit és mennyit ivott, de biztosan nem keveset, mert a férfi annyira részeg volt, hogy sem azt nem vette észre, hogy lezuhant, sem azt, hogy 30 percen keresztül tűzoltók mentették.

2015.05.11 12:07ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Gualberto107

Több mint 3,5 métert zuhant - hogy hogyan, az nem derül ki egyértelműen a brit sajtóbeszámolókból -, de a tűzoltók legnagyobb meglepetésére nemcsak kutya baja se lett, hanem a mintegy félórás mentőakciót is teljesen átaludta, békésen húzta a lóbőrt a részeg férfi. A 30-as évei közepén járó, meg nem nevezett férfit a nyugat-yorksi Huddersfieldben, a Dusty Millerhez címzett fogadó mellett fedezték fel szombaton valamivel éjfél után a járókelők, ők hívták ki a mentőket, akik a tűzoltókkal együtt jelentek meg.

A részeghez ugyanis csak úgy tudtak hozzáférni, hogy kivágtak néhány fát és egy régi, súlyos vaskaput is ki kellett nyitniuk. A művelet közben a részeg mindvégig hangosan horkolt, és az utólagos vizsgálat is megerősítette, hogy sérülés nélkül úszta meg a zuhanást - alighanem azért, mert az ittas embernek zuhanás közben teljesen elernyednek az izmai, így puhább a földet érés, mint akkor, amikor valaki józanul próbálja tompítani az esést - és épp ezzel szerez súlyos sérüléseket. A részeget aztán berakták a mentőautóba és bevitték a huddersfieldi kórházba egy gyors ellenőrzésre, de még ekkor sem nyitotta ki a szemét.

Hogy azután mi történt, azt már a mentők sem tudták megmondani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.