Ilyet még a rutinos rendőrök is ritkán látnak

Meztelenül, részegen hajtott a forgalommal szemben

Van, amin egy tapasztalt rendőr már meg se lepődik, de az nem az az eset, amikor egy nő anyaszült meztelenül hajt a forgalommal szemben, részegen, egy pihenőhelyen hagyva a családját.

2015.05.07 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/vectorolie

Először csak az tűnt fel a rendőröknek, hogy az autó rossz irányba halad. Aztán közelebb érve észrevették, hogy a sofőrön - egy nőn - semmi sincs, ezért megpróbálták megállásra felszólítani. Hiába: a 23 éves Jessie Schwaub-Devault csak ment tovább, így a közlekedési szabályok megszegése és a közszemérem-sértés mellé még a rendőrség előli menekülést is felrótták neki. Az már csak a megállása után derült ki, hogy mindezek tetejébe a nő még részeg is.

A nőt a michigani Grant Townshipben tartóztatták le kedden hajnali 4:30 körül - számolt be a Tampa Tribune. Hogy még cifrább legyen a történet, mindezek tetejébe a nő nem sokkal korábban egy útmenti pihenőhelyen kirakta az ugyancsak pucér férjét és a gyermekét, amiért a bűnlajstroma kiegészült a gyermekbántalmazás vádjával is. Férjét, a 32 éves Joshua Devaultot szeméremsértéssel és gyermekbántalmazással vádolják, mindkettejüket börtönbe csukták szerda este.

A rendőrség arról nem adott felvilágosítást, hogy van-e ügyvédje a párnak, aki intézkedhetne az óvadékról, és a gyermekről sincs semmilyen információ: sem a neméről vagy a koráról, sem arról, hogy a szülők letartóztatása után ő hova került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.