Nem érzett fájdalmat, ez volt a szerencséje

Részegsége mentette meg a haláltól a krokodiltámadásban

Ha nem részeg, és érzi a krokodil fogai által okozott fájdalmakat, Stephen Moreen alighanem már nem élne. Ám mivel ittas volt, fel tudta venni a harcot a hatalmas fenevaddal.

2014.09.23 16:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/seaskylab

A szakértők szerint alighanem az mentette meg Stephen Moreen életét, hogy részeg volt, máskülönben a krokodilharapások miatti fájdalom megbénította volna őt. A 20 éves fiatalembert az ausztráliai Peppimenartiban támadta meg a fenevad, bár a sajtóbeszámolók arra nem térnek ki, hogy pontosan mit csinált Moreen, vagy miért került túl közel a krokodilhoz. Az viszont biztos, hogy amikor a hatalmas állkapcsok összezárultak, Moreen az állat szemére ütött, és ezzel késztette menekülésre a támadóját. Amikor Moreent elengedte a krokodil, a férfi unokatestvére kilőtte az állatot.

"Nem is aggódtam, míg meg nem láttam a sebeket. Sírva fakadtam" - mesélte a túlélő az ABC hírtelevíziónak. "Most jól vagyok, és élek. Meg is halhattam volna. Elveszíthettem volna a lábaimat. Derékig a vízben voltam" - mondta. "Van egy karcolás a hátamon, a többi a karomon. Egy darabon kiszakadt a bőr is és két-három lyuk maradt" - sorolta a sérüléseket, ami tényleg kifejezetten semmiségnek tűnik ahhoz képest, ami történhetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.