"Barátságos, nem bánt"

Megölt gyerek szelleme kísérti a milliárdos telefonmogult

Lehet, hogy milliárdjai vannak és egy nagy telefontársaság alapítója, ám ez nem azt jelenti, hogy John Caudwell nem hisz a szellemek létezésében - sőt, azt állítja, hogy az ő kastélyában is lakik egy!

2015.04.27 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

Meglepő történettel állt elő John Caudwell, a Nagy-Britanniában működő Phones 4U telefonvállalat milliárdos alapítója: a Staffordshire-ben álló 50 szobás kastélyban állítása szerint egy kisfiú szelleme bolyong, aki az angol polgárháború idején halt meg. A 62 éves mogul azt mondja, a kísértet jelenlétét nemcsak ő érzékelte, hanem többször számoltak már be a kastélyban éjszakázó vendégei is arról, hogy rezegnek az ágyak és amikor a lépcsőn közlekednek, mintha valaki meglegyintené őket.

"A kisfiú egyedül volt a házban. Az összes férfi elment vadászni, amikor néhány katona jelent meg, Cromwell hívei voltak. A kisfiú azt kiáltotta: mi a királlyal vagyunk! - és ekkor az egyik katona felemelte a puskáját és lelőtte. A gyermek lezuhant, aztán bemászott az egyik hálószobába és elvérzett" - idézte fel Caudwell a legendát. Egyes hírek szerint az elmúlt néhány évszázadban időnként még vért is láttak szivárogni a falakból, de ezt a milliárdos nem tapasztalta.

Mint mondja, nem fél a házban és szilárdan kitart amellett, hogy a szellem kifejezetten barátságos. Ugyanezt mondták a szállóvendégei is, akik éreztek "valamit", de egyetértenek abban, hogy semmi dermesztő nem volt a furcsa jelenségekben, a gyermek alighanem jóindulatú lehet - mondta el az üzletember a Metro című brit lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.