Földöntúli trollkodás

Lila ruhás szellem pózolt a családi fotón - hogy került oda?

Saját magáról és az unokaöccséről akart egy szelfit készíteni a fiatal nő, amikor poénból beugrott mögé a nővére. A kép viccesre sikerült - de aztán észrevettek valamit, aminek nagyon nem kellene ott lennie.

2015.03.12 10:00ma.hu
Fotó: Irish Mirror

Úgy látszik, megszaporodtak mostanában a szellemek, vagy csak a szokásosnál lelkesebben posztolnak ilyet az emberek, ha látják, hogy mással is történt hasonló. Nem sokkal azután, hogy egy családi strandolásba rondított bele egy rejtélyes figura, most egy újabb titokzatos lény borzolja a paranormális jelenségek iránt érdeklődők kedélyeit. A fotót az észak-ír Bethany Harvey készítette, unokaöccsével akart egy szelfit csinálni magáról, amikor a bohókás nővére beleugrott a képbe és "széttrollkodta" az idilli pillanatot.

A vicces képet "fotóbomba" felirattal megosztotta a közösségi oldalon, hogy mások is lássák a vidám jelenetet, és észre sem vette, hogy a képen van valami - vagy talán valaki? -, ami egyáltalán nem illik oda. A megosztott képre reagálva egy barátja hívta fel Bethany figyelmét a különös részletre a kisbaba és az ő arca között: egy lila ruhás nő, aki illedelmesen ül valamin, két kezét lazán az ölében tartva. "Bár az arca nem látszik, de a többi részlet olyan tiszta, mint a nap" - jegyezte meg a döbbent Bethany.

Elmondása szerint senki más nem volt a helyiségben a kép elkészítésének pillanatában, és a méretarányokat elnézve is elég valószínűtlen, hogy ennyivel messzebb ült volna bárki az átlagos nappaliban. Az egésznek egyébként talán nem is tulajdonított volna jelentőséget, ha nem társulnak a meghökkentő képhez egyéb furcsaságok is, így viszont a fiatal nő teljesen elbizonytalanodott. "Egy csomó hátborzongató dolog történt mostanában a házban, a sötétben már nem is megyek a nappaliba, mert attól félek, hogy meglátok valamit" - mondta el az Irish Mirror című lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.