Tömeggyilkosság áldozatai kísérthetnek

Ingyen sem kell senkinek: túl nagy a szellemjárás a házban

Valaha impozáns villa látványát nyújtotta, mára csak egy elhanyagolt épületként csúfoskodik egy mexikói ház, amelyet már ingyen is odaadnának bárkinek, csak rakja rendbe.

2014.09.27 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/debspoons

A mexikói Orizaba város önkormányzata már ingyen is átruházná a tulajdonjogot, csak vigye el végre valaki a valaha szebb napokat látott villát, ám még így sem kell senkinek. Nem csoda: a szomszédok szerint bárki, aki csak egyetlen éjszakát is eltöltött a házban, másnap hanyatt-homlok menekült, olyan sűrű a szellemforgalom bent. A kísértetjárás nem ok nélküli, a helyi szóbeszéd szerint borzalmas tömeggyilkosság történt az épületben, és az áldozatok lelke azóta sem tud megnyugodni.

A villát egy gazdag üzletember építette egykoron, de egy féltékeny szolgáló a családra támadt és mindenkit megölt. Hogy pontosan mikor történt ez, arra a legendák nem térnek ki, de a háznak sosem lett új tulajdonosa. "Ez egy borzalmas tragédia. A férfi itt élt a feleségével és a két gyermekével, és felfogadott egy szolgát, hogy kezelje a vagyont és főzzön rájuk. Az inas azonban irigy volt a pénzükre, és megölte az egész családot, mérget kevert az ételükbe" - meséli a helyi turizmus egyik képviselője, Lara Barragan.

"Úgy tervezte, hogy a holttesteket a kertben temeti el, de a megölt férfi egyik barátja rajtakapta a szolgálót, ezért rátámadt és megölte" - fejezte be a történetet a nő egy váratlan csavarral. Ilyen előzmények után egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy éjszakánként nagy a forgalom, az érdeklődők azonban egytől egyig arról számoltak be, hogy este mély álomba merültek, majd a legszörnyűbb rémálmot élték át, és a szomszédok szerint mindenki sikoltozva ébredt fel.

Azt nem tudni, hogy ha a ház végleg az enyészeté lesz - gondozás híján már így is elég leharcolt állapotban van -, mi fog történni, a szellemek ugyanis a legendák szerint akkor se szokták elhagyni a haláluk helyszínét, ha a ház már nem áll. Talán az lenne a legjobb, ha egy szellemirtó jelentkezne vevőként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.