Mi mozgatta a bútorokat?

Szellem a színházban?!

Az essexi színház igazgatója rendkívül izgatott lett, miután megnézte a biztonsági kamera felvételeit és arra a következtetésre jutott, hogy éjszaka egy szellem rendezte át a nézőtér székeit.

2014.07.29 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Amikor a Brookside Színház igazgatója vasárnap reggel belépett a nézőtérre, rögtön feltűnt neki, hogy az előző este gondosan sorba állított székek közül az egyik ferdén áll, és azt gyanította, hogy talán valaki éjszaka belopózott az épületbe. Így hát fogta a biztonsági kamera felvételét és árgus szemekkel kezdte figyelni, vajon ki rugdosta odébb a széket. Arra azonban nem számított, ami a felvételen volt: a teremben nem látszott senki, a szék viszont mintha magától mozdult volna meg, és néhány másodperccel később - a videón 0:28-nál - a kép bal alsó sarkában álló asztal is odébb gördült.

Jai Sepple igazgatónak most meggyőződése, hogy csakis szellemek járhattak a helyiségben. "Sosem szoktuk a kamerák felvételét ellenőrizni, csak azért vannak ott, ha esetleg egy baleset történne, akkor ellenőrizhessük" - magyarázta. Gyanúját Roy Roberts szellemlátó is megerősítette, azt mondta, a felvétel az egyik legjobb, amit valaha látott akció közben a szellemekről. Azt azonban, hogy valóban szellemek játszadoztak-e a színházban, vagy a színház trükkmestere tréfálta meg a főnökét, olvasóink döntésére bízzuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.