Az egyik gyereknek sikerült megszöknie

Autóban égett halálra az 5 éves kisfiú, gyilkosság az anya elleni vád

Az egyik kisfiúnak sikerült kijutnia a lángoló autóból, de a másik bent rekedt és hiába húzták ki az arra járó gyalogosok, később belehalt a sérüléseibe. Az anyát gyilkossággal vádolják.

2015.04.16 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/xedos4

Bíróság elé idézték a 38 éves Teresa Sheldont, akinek 5 éves kisfia tavaly nyáron olyan súlyos égési sérüléseket szerzett a lángoló autóban, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A nő ellen egy rendbeli gyilkosság, valamint egy rendbeli gyilkossági kísérlet a vád, utóbbi a másik gyermeke miatt, akinek még időben sikerült kiszabadulnia a kocsiból. A tűzgolyóként lángoló járművet néhány járókelő vette észre az angliai Winchester közelében, Hursley egyik földútján, ők rohantak oda, hogy megpróbálják kimenekíteni a kis Tommyt.

A kisfiút a bristoli kórház égési osztályára vitték, de már késő volt, teste olyan mértékben megégett, hogy két héttel később meghalt. Anyját szintén égési sérülésekkel vitték kórházba az augusztus 11-i tűzeset után, ám szeptemberben már balesetből gyilkossággá és gyilkossági kísérletté minősítették az esetet. Arra nem tért ki a rendőrség, hogy mi miatt kezdtek gyanakodni az anyára. A bíróság várhatóan júniusban dönt Sheldon ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.