A szomszéd városban találták meg a gyereket

5 kilométert gyalogolt álmában, tűzről álmodott a kislány

Csaknem öt kilométert gyalogolt álmában a négyéves kislány, mert azt álmodta, hogy kigyulladt a házuk és meg akart menekülni a borzalom elől. A szomszéd városban találtak rá hálóingben.

2014.09.18 14:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Phaitoon

A rémálma elől menekült egy négyéves kislány, miközben továbbra is mély álomban volt: öt kilométerrel távolabb, a szomszéd városban, Honningsvagban találtak rá a járókelők a hálóingben és egy kis csizmában ténfergő gyermekre. A norvég Thea Helene Robertsen a nagynénjénél, Kristine Sorensennél aludt két fiatalabb testvérével együtt, mivel édesanyjuk elutazott nyaralni, amikor azt álmodta, hogy kigyulladt a ház és úgy érezte, menekülnie kell.

Megtalálása után azt mondta, nem is emlékszik rá, hogy felhúzta a csizmácskáját, mielőtt elindult a viharban vasárnap éjjel. A nagynénje mindenesetre teljesen bepánikolt, amikor felfedezte, hogy Theának üres az ágya és a kislány sehol sincs a házban. Szerencsére a gyermek sértetlenül úszta meg a kalandot, noha a vékonyka hálóing nem sokat védett a vihar ellen. A norvég sajtó viszont máris becenevén emlegeti a kislányt, amelyben a gumicsizma is szerepet kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.