Jó volt az anyag, amit szívott....

Meztelenül futott a forgalmas utcán: "láthatatlan ember" elől menekült

Nem kis feltűnést keltett a férfi, aki anyaszült meztelenül kezdett futkosni egy forgalmas floridai utcán, állítása szerint egy láthatatlan ember elől menekült, a rendőrök viszont másképp magyarázzák...

2015.04.08 08:00ma.hu
Fotó: YouTube

Jókora szenzációt keltett a floridai Fort Lauderdale egyik forgalmas részén pucéran futkosó férfi, akit végül a rendőrök állítottak le, de addigra már az egész környék őt figyelte. A 34 éves Matthew Kenney a letartóztatása után azt mondta, hogy az életéért futott, mert egy láthatatlan ember támadta meg, a rendőrök viszont ennél jóval prózaibb okot sejtenek a háttérben: szerintük egy meth-alapú szintetikus kábítószer okozott hallucinációkat, ez állhat a háttérben. A férfit a rendőrségről a kórházba vitték, pszichiátriai kivizsgálásra - számolt be a WSVN című helyi internetes portál.

Matthew Kenney (Fotó: Fort Lauderdale Police)

Az "5 dolláros őrület" névre keresztelt új drog szinte elárasztotta Floridát, és úgy tartják, sokkal erősebb hatása van, mint a fürdősóknak vagy a hagyományos methnek. A hallucinációk mellett erőszakos agressziót is okoz, így a fogyasztók nemcsak magukra nézve veszélyesek - hívta fel a figyelmet a rendőrség. Kenney azt mondta, azért futott az utcán, mert ha elüti őt egy autó, akkor végre nem üldözi tovább őt a láthatatlan ember - aki egyébként azért kergette, hogy ellopja a ruháit. Valószínűleg ezért nem viselt semmit a cipőn kívül.

Persze a zsúfolt kereszteződésben később már nemcsak a láthatatlan üldöző elől menekült, hanem a rendőrök elől is, akik megküzdöttek vele, mire sikerült elkapniuk a szuperhősként kitárt karral futó férfit. Kenney mindazonáltal nem ismeretlen a helyi zsaruk számára: december óta már háromszor tartóztatták le - adta hírül a Smoking Gun című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.