Letartóztatták a meztelen nőt

Pucéran üldögélt a fánkbolt előtt - bátorságpróba miatt

Tetőtől talpig pucéran üldögélt egy forgalmas fánkbolt előtt a nő, letartóztatása után azonban azzal próbálta kimagyarázni a kínos helyzetet, hogy egy bátorságpróbát teljesített.

2015.03.11 14:38ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

A rendőrségnek azt mondta a 32 éves nő, hogy egy bátorságpróbát kellett teljesítenie, emiatt üldögélt teljesen meztelenül a floridai Greenacres fánkboltja előtt. A Shakara Monik Martin nevű nőnek állítólag azt ígérték, hogy ha teljesíti a kihívást, akkor beveszik őt egy tánccsoportba, bár azt nem árulta el, hogy pontosan melyik csapatról van szó vagy hogy kik a tagjai. A tanúk elmondták a rendőrségnek, hogy többen is próbáltak ruhát felajánlani a nőnek, de ő mindannyiszor visszautasította és tovább ült meztelenül, egészen addig, míg a rendőrség megérkezett.

Most közszeméremsértés miatt kell felelnie a hatóság előtt - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.