Kitilthatják a játszótérről

Bajban van Micimackó: "csak egy félmeztelen hermafrodita"

Kitiltás vár Micimackóra egy játszótéren, mert bár a gyerekek imádják a kedves figurát, a városatyák szerint veszélyt jelent a kicsik személyiségfejlődésére a "félmeztelen hermafrodita".

2014.11.24 10:00ma.hu

Betilthatják Micimackót a lengyel Tuszyn város játszóterein, miután a város elöljárói úgy döntöttek, hogy a szeretnivaló figura valójában egy félmeztelen lény, aki ráadásul még hermafrodita is, legalábbis reménytelen próbálkozás lenne, hogy kiderítsük, hímnemű-e avagy inkább nő. Egy képviselőnő azzal érvelt, hogy a kétértelműséget A.A. Milne szándékosan teremtette meg, amikor 60 évesen "levágta Micimackó heréit egy rozsdás borotvapengével, mert a saját identitásával kapcsolatban is kérdései merültek fel".

A Micimackó-ellenes tábor azt javasolja, hogy az alulöltözött (vagyis inkább felül, mert alul nem visel semmit) figura helyett a játszótereken a teljesen felöltözött lengyel medvét, Füles Mackót állítsák ki. A mézimádó maci rajongói azonban azt kifogásolják, hogy az általuk megválasztott képviselők ilyen piszlicsáré dolgoknak ennyi időt szentelnek. "Micimackó egy csekély értelmű medvebocs, és sajnos ez megnyilvánul azoknál is, akiket ez a téma érdekel" - mondta az egyik helyi lakó.

Aztán kiegészítette azzal, hogy "Micimackó alkoholista is és hazug, és fehérneműben sétál és levágta a heréit." A medvebocs sorsáról egyelőre nem döntöttek hivatalosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.