Drogozott a nő a bizarr incidens előtt

Meztelenül állt ki az út szélére maszturbálni

Jókora felfordulást okozott a nő, aki a forgalmas utca közepén anyaszült meztelenül jelent meg, aztán előbb lelkes önkielégítésbe fogott, majd felugrott egy autó tetejére és ott hisztizni kezdett.

2015.02.18 16:00ma.hu
Fotó: Orange County Jail

Tetőtől talpig meztelenül sétált az utcán, így figyeltek fel a 31 éves Amie Carterre a forgalmas utcán a floridai Orlandóban. A nő vasárnap este jókora felfordulást okozott, miközben büszkén végigmasírozott az utcán, aztán egy ponton váratlanul megállt és maszturbálni kezdett. A szemtanúk szerint egyértelműen "valamilyen anyag befolyása alatt állt", ezt később a rendőrség is megerősítette, bár azt még nem sikerült a labornak kiderítenie, hogy pontosan milyen összetételű volt a mindenképp keménydrogok kategóriájába sorolható kábítószer.

A rendőrségi jelentés szerint a nő egy Lexusban ülő pár előtt kezdte kelletni magát, aztán hirtelen bedühödött, felugrott a kocsi tetejére, megtaposta a motorháztetőt és egy mobiltelefont hajított a mögötte megálló autóra - arra nem tértek ki, hogy ez utóbbit honnan szerezte, vagy hogy már akkor a kezében volt-e, mikor meztelenül kisétált az utcára. Az egyik helyi hírportál úgy tudja, a Lexusban mintegy 1500 dolláros kár keletkezett a nő hisztije miatt.

A kiérkező rendőrök azonnal letartóztatták, most randalírozás és a nemi szervek mutogatásának vádjával indítottak eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.