Senki sem tudja a bizarr tett okát

Meztelenre vetkőzött, úgy simogatta meg Nelson Mandela szobrát

Van, aki csak értetlenkedik, de olyan is akad szép számmal, aki visszataszítónak tartja a furcsa tettet, amit egy ismeretlen nő követett el Dél-Afrika fővárosában Nelson Mandela szobrával.

2014.07.31 14:29ma.hu
Fotó: Twitter/SAcrimefighters

A járókelők döbbent némaságba dermedve nézték, amint az ismeretlen nő körbejárta a dél-afrikai fővárosban, Johannesburgban álló, hatalmas Nelson Mandela-szobrot, majd levetkőzött, és meztelenül megsimogatta a szobor lábát, végül fejét odahajtotta a térdéhez. A bizarr jelenet nemcsak az arra sétálók számára okozott zavart, de a közeli éttermekben is, állítólag a következő percekben némi keveredés volt a megrendelésekben, egy férfit pedig a felesége fejbe csapott, mert az illendőnél alaposabban megnézte magának a pucérra vetkőzött nőt.

A közösségi média használói megpróbálják kideríteni, ki lehet a nő és mi vezérelte őt, amikor a különös performanszot előadta, de egyelőre senki nem tud semmit, még a Nelson Mandela Square marketingmenedzsere, Megan Meas is csak annyit mondott, hogy biztosan nem volt tudomásuk a közjátékról. "Ez egy magánszemély nem engedélyezett megmozdulása volt" - fogalmazott.

A nézők és az internetes felhasználók jó része egyébként nem találta szórakoztatónak a jelenetet, többen ízléstelennek titulálták azt, és olyan is volt, aki amiatt panaszkodott, hogy a nő teste nem volt elég jó ahhoz, hogy a nyilvánosság előtt mutogassa. "Nem volt szép teste, mindenütt zsíros volt" - jegyezte meg Khotso Tladi, az egyik közeli étterem séfje.

Arról senki nem beszél, hogy a jelenet után mi történt, hova ment a nő és hogy előtte felöltözött-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.