Véletlenül filmezte le egy biciklis

Meztelenül sétálgatott az utcán, senki nem tudja, miért

A szemerkélő esőben mintha senkinek nem tűnt volna fel a fickó, aki meztelenül lépett ki az utcára, a biciklis is véletlenül vette fel, miközben be volt kapcsolva a sisakkamerája.

2014.08.15 16:29ma.hu
Fotó: YouTube

Kevés annál bizarrabb pillanat létezik, mint amikor valaki anyaszült meztelenül kilép egy üzletből és úgy indul el az utcán, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Persze ez utóbbit még akár szó szerint is vehetjük, a meztelenségnél tényleg nem sok természetesebb dolgot találhatunk, de lássuk be, a XXI. században, a civilizáció közepén, London egyik forgalmas útján azért mégsem teljesen szokványos így közlekedni.

A furcsa jelenetet egy arrafelé bicikliző személy vette fel, akinek be volt kapcsolva a sisakkamerája. Mint mondta, az utcán sétáló többi embernek látszólag fel sem tűnt a különös, oda nem illő férfi, legalábbis senkin nem látszott a megrökönyödés. "Teljesen boldognak tűnt, amennyire láttam, lehet, hogy egy kicsit be volt csípve, de nem látszott sem elmebetegnek, sem drogosnak" - állapította meg a biciklis a néhány másodperces elhaladás közben.

A felvétel a londoni Streatham High Road 61. előtt készült, kedden valamivel este 7 előtt. A Daily Mirror már egy felhívást is közzétett, miszerint aki ismeri a meztelen férfit, esetleg ő maga volt, az írja meg a @dailymirror Twitter-oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.