"Nem hittem a szememnek"

Meztelenül besétált a lakásba, aztán ahogy jött, távozott

Azt hitte a 17 éves lány, hogy rosszul lát, amikor az előszobából beszűrődő fény láttán kiment és megnézte, ki nyitotta ki az ajtót. Egy férfi állt ott, anyaszült meztelenül.

2014.07.17 13:29ma.hu
Az arc, amit Ashley sosem felejt el

Még a rendőrség sem tudja, ki volt és főleg mit keresett egy lakásban egy tetőtől talpig pucér férfi egy hajnali órában, ezért a két hete tartó nyomozás után a nyilvánosság segítségét kérték a floridai Longwoodban. Az áldozat egy 17 éves lány, Ashley Holt volt, aki július 1-jén hajnali fél 4 után arra ébredt, hogy világít a lámpa az előszobában, és kiment, hogy megnézze, mi történt. "Láttam a fényt, láttam, hogy nyitva van az előszoba ajtaja, és akkor észrevettem, hogy egy meztelen fickó jelenik meg az ajtóban. Egymás szemébe néztünk, erre ő megfordult és elsétált, mintha semmi sem történt volna" - idézte fel a lány.

A rendőrséghez 3:44-kor futott be a telefonhívás, amely alapján egy 175-180 centi közötti nagydarab, kopaszodó férfit kezdtek keresni. A News13 című hírhonlap információi szerint a férfi a hátsó ajtón keresztül elmenekült és azóta sem bukkantak a nyomára, most azonban a rendőrség közzétette a róla készült fantomképet, hátha valaki felismeri. A lakásban található nyomok, köztük a kertből származó szennyeződések alapján egyértelmű volt, hogy a gyanúsított az ablakon keresztül mászott be, ugyanakkor azt nem tudni, elvitt-e valamit a lakásból.

Az eset óta Ashley nem tud aludni, emiatt romlott az iskolai teljesítménye is, és hiába akart nyári iskolába menni, most nem kezdhette el, mert képtelen koncentrálni. "Tönkrement az élete, és nem hiszem, hogy valaha ugyanolyan lesz még" - fogalmazott a lány anyja, Catherine Holt. "Ez igazán szörnyű, én sokkal óvatosabb lettem, paranoiás vagyok" - fűzte hozzá Ashley.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.