Két házba tört be, hogy igyon és fürödjön

Meztelenül tört be, hogy pezsgőfürdőt vegyen

Rajtakapták és "csapdába" ejtették a betörőt, de a gyanú szerint addigra már a szomszédban is kiszolgálta magát a meztelenül elfogott férfi, aki iszogatott és fürdött is.

2015.01.05 12:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond (Képünk illusztráció!)

Gyanús zajokra ébredt vasárnap reggel az amerikai Oregon államban található Salem közelében egy nő, a Keizerben lévő otthonában a mosókonyha felől hallatszottak a hangok. Amikor elindult, a mosókonyha ajtajának becsapódását hallotta, ezért az egyedül otthon lévő nő felkapott egy kést, és előbb a rendőrséget, majd a férjét hívta fel. A kiérkező járőrök megállapították, hogy egy betörő bújt el a helyiségben, méghozzá anyaszült meztelenül.

Letartóztatásakor nem tanúsított ellenállást, később pedig kiderült, hogy a ház egyik hátsó ablakán keresztül mászott be, miután eltávolította a védőrácsot. A környék ellenőrzése során a rendőrök felfedezték, hogy a szomszéd ház ablakairól is valaki leszerelt néhány rácsot, és a nyomokból arra következtetnek, hogy mielőtt a meg nem nevezett nő otthonában felbukkant volna a férfi, már kiszolgálta magát a szomszéd bárszekrényéből, és egy forrópezsgőfürdőt is vett a jakuzziban, majd lezuhanyozott - számolt be a Tampa Tribune.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.