Az összes fekete öv is kevés volt

... és azt hallotta, hogy Chuck Norrist legyőzte egy nő?

Chuck Norris kiapadhatatlan forrása az élcelődéseknek, de máig rejtély, hogy vajon honnan is indult ez az örök piszkálás. Az biztos, hogy nem az alábbi, már szinte elfeledett klasszikus alapozta meg a legyőzhetetlen hírnevét!

2015.04.07 10:00ma.hu
Fotó: YouTube

A Chuck Norris-poénokkal Dunát lehetne rekeszteni, szinte nem múlik el nap, hogy ne kerülne szóba valahogyan a már-már emberfeletti képességekkel felruházott szuperhős valamely kimagasló tulajdonsága. Tudjuk, hogy a pörgőrúgásával bárkit képes legyőzni, tudjuk, hogy elszámolt a végtelenig, ráadásul kétszer, és azt is, hogy még kaputelefonról is képes SMS-t küldeni. Azt azonban ritkán emlegetik, hogy már 1971-ben "mindenből" fekete övet szerzett, ennek ellenére mégis kamerák előtt győzte őt le egy törékeny hölgy.

Na jó, de csak azért, mert hagyta magát. Sőt, kivételesen ő maga mutatta meg, hogyan lehet legyőzni... egy átlagos fickót. De azért ne feledkezzünk meg róla, hogy a bemutatott önvédelmi technikák ellene hatástalanok, elvégre nem véletlenül ő Chuck Norris. A videó egyébként a Marv Griffin Show 1971. december 28-i felvétele, amelyben a stúdióban helyet foglaló egyik vendég Eva Gabor, a híres Gábor Zsazsa testvére.

Látszik, hogy akkoriban Norrisnak még nem volt olyan híre, mint manapság, különben valószínűleg még Eva sem vette volna a bátorságot, hogy nyíltan flörtöljön a kíméletlen akcióhőssel, aki akkor még széles mosollyal, a gyilkosan komor tekintet legapróbb nyoma nélkül tűrte mindezt. Igazi kuriózum a felvétel, bár aki nem tud angolul, az nyugodtan ugorja át az első két percet, sokat nem veszít vele. Aki meg tud angolul, az azért ugorja át, mert gyanúnk szerint az ekkor még fogászati reklámarcnak is beillő Norris azután veszítette el a humorérzékét, amikor hosszasan hallgatta Eva Gabor akcentusát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.