Tóth Gabi erősíti Siposék csapatát

Képek - A Mirigyek lepörgőzik Chuck Norrist

Chuck Norrisról eddig mindenki azt hitte, legyőzhetetlen. De eddig még sosem akadt olyan ellenfélre, mint az Irigy Hónaljmirigy, akik nem ismernek kíméletet és lecsapnak a pörgőrúgások koronázatlan királyára.

Tóth Gabival támad az Irigy Hónaljmirigy Chuck Norrisra képgaléria

2012.05.17 18:29ma.hu

Chuck Norrist szemelte ki magának az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájának áldozatául. A fiúk ráadásul nem egyedül szállnak szembe a pörgő rúgások koronázatlan királyával, hanem Tóth Gabival kiegészülve. A dallamokat pedig olyan sztárcsapat szolgáltatja, mint a Maroon 5.

Szerettek volna hidat és főteret is elnevezni róla, viccek milliója állít emléket nagyságának… Igen, ő nem más, mint Chuck Norris. A Texasi kopónak azonban az Irigy Hónaljmirigy nem kegyelmez, Tóth Gabival együtt megmondják véleményüket a furcsa ikonnak.

Legújabb dalunk a Maroon 5 Moves like Jagger című számának átirata. Sokat gondolkoztunk, hogy kiről szóljon majd a sláger, gondoltunk Kóbor Jánosra, Charlie-ra és Norbira is, végül úgy döntöttünk, ne aprózzuk el, szóljunk be egyből Chuck Norrisnak” – mesélte Sipos Peti.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Christina Aguilera sorainak eléneklésére egyetlen név jutott eszünkbe, akinek elég erős hangja van, ő pedig Tóth Gabi volt. Gabi szerencsére örömmel vállalta a felkérésünket és ő lesz az első női hang, aki a klipben is feltűnik majd. A videóról annyit lehet tudni, hogy tele lesz akcióval. Kaszkadőrök segítségét kértük, talán még vér is fog folyni, remélem nem az enyém…” – árulta el az idősebbik Sipos a klipforgatás kulisszáiról.

Tóth Gabi szívesen vállalta a srácok felkérését, hiszen titkon mindig is rajongott Chuck Norrisért. „Nagyon örültem, amikor a srácok felhívtak, hogy énekeljek a legújabb feldolgozásukban, ami ráadásul egy Chuck Norris paródia. Nagy rajongója vagyok Chucknak, és az IHM-nek is, nagyon élvezem a közös munkát, rengeteget nevetünk. Alig várom a klipforgatást!" - lelkendezett az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.