100 kilótól szabadulna a zenekar

Képek - Áramütésekkel kínozzák az Irigy Hónaljmirigy tagjait

Áramütésekkel kínozták Sipos Petit. Az Irigy Hónaljmirigy énekese azonban önként vállalta a megpróbáltatásokat, hiszen a csapat többi tagjával együtt elkezdtek electro fitness-re járni. A Mirigyesek azért vállalkoztak a különleges edzésformára, mert titkos fogadást kötöttek a testsúlyukkal kapcsolatban.

Árammal fogynak a mirigyes fiúk képgaléria

2012.05.08 16:29ma.hu

Sipos Petinek először kisebb-nagyobb nehézségeket okoztak a gyakorlatok. „Az edzés maga nem olyan megerőltető, mint nagy súlyokat emelgetni, viszont utána két hétig szörnyű izomlázzal küzdöttem. Amikor a hátsó fertályomat csipkedték árammal, az nem volt túl kellemes, ráadásul utána ülni sem tudtam, úgy éreztem magam, mint akit fenékbe rúgtak” – mesélte Peti.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A Mirigyes fiúk, mint szinte mindenbe, az edzésbe is közösen vágtak bele. „Az egész csapat szeretne fogyni, hogy formába hozzuk magunkat a decemberi nagykoncertre. Uszi már 13 kilótól szabadult meg, Tomi is ledobott 7 kilót. Az a cél, hogy az Irigy Hónaljmirigy összesen 100 kilóval legyen könnyebb” – árulta el az idősebb Sipos fivér.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.