Fájdalmas vége lett a megcsalási kísérletnek

Majdnem odalett a családi ékszer: leharapta a kiszemelt szerető

Ki akarta használni felesége rövid távollétét egy férfi, ám fájdalmas véget ért a megcsalási kísérlet: a kiszemelt nő csak látszólag ment bele az üzekedésbe, de amikor a nemes szerv közelébe került, összecsattantak a fogai.

2015.03.19 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Egy kellemes futó kalandra számított a csélcsap férj, de nemcsak lebukott az asszony előtt, hanem még a férfiasságáért is aggódhatott, míg a kórházba nem értek: a szeretőnek kipécézett nő keményen megtorolta a közeledési kísérletet. Az 53 éves Florin Ionitára épp a felesége talált rá, ahogy a férfi a bokájáig lehúzott nadrággal, kezével a nemi szervét szorongatva fájdalmasan nyöszörgött egy parkban, azt kiabálva, hogy "hívd a mentőket, mindjárt leesik!" Persze az asszony tudni akarta, mi történt az a néhány perc alatt, amíg ő távol volt, és nem is kellett sokat kérdezősködnie, hogy kiderüljön: férje nem a hűség mintapéldánya, és megpróbált elcsábítani egy nőt, aki viszont csak látszólag fogadta el az ajánlatot.

A nő azt mondta, Ionita csak egyszerűen lehúzta a nadrágját és megmutatta a péniszét, erre érkezett válaszként az erőteljes harapás. A pórul járt férfi feleségének vajból van a szíve, mert máris megbocsátott a férjének, mondván, semmi olyat nem tett, amivel ne próbálkozna minden férfi, de azért a mentők hívásával nem kapkodott túlzottan, és amikor megérkeztek, szólt nekik, hogy nem kell annyira sietni. Az eset a Moldovai Köztársaság fővárosában, Kisinyovban történt, de amikor a 49 éves Maria bejelentette az incidenst, nem vitte túlzásba az információkat, hogy a park mely részén is találják meg a szakemberek a fájdalmasan összegörnyedő férjét.

A támadó egyébként egy 24 éves nő volt, aki ellen nem indult eljárás, a férfit viszont tárt karokkal várják a rendőrségen, miután a kórházból kiengedik. Feleségének - aki az incidens előtt nem sokkal már hazaindult a barátaikkal töltött piknikről, férjét hátrahagyva - annyit mondott magyarázatként: "csak azt akartam, hogy kellemesen teljen az idő".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.