Fürdésre ítélték a büdös utazót

Büdös volt az utas, nem indult el a busz

"Mit tehetnék? Van egy büdös utasom" - jegyezte meg a buszvezető a pályaudvaron, majd a biztonsági őröktől kért segítséget a túlságosan erős szagú nő miatt. A szokatlan helyzetet frappánsan oldották meg.

2015.03.13 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/patpitchaya

Leszállították a buszról és fürdésre utasítottak egy nőt, aki a londoni Victoria buszpályaudvarról akart egy távolsági járattal elutazni egy meg nem nevezett célpontba, de a buszvezető megérezte az erős testszagát és nem mert elindulni a hosszú útra csukott ajtóval. A biztonsági őrök segítségét kérte, akik udvariasan felszólították a büdös utast, hogy szálljon le, majd a pályaudvar mosdójába kísérték, hogy legalább egy gyors "cicamosdással" enyhítse az elviselhetetlen szagot.

Az utasok eközben türelmesen vártak az indulásra, majd nem egész öt perccel a mosakodás után, összesen mindössze 15 perces késéssel a busz el tudott indulni az eredeti célja felé - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.