Már a buszvezetők se bírták elviselni a szagát

Házbűznézőbe mentek a büdös utas miatt

Házi szagszemlére vonultak ki Svédországban az uppsalai tömegközlekedés tisztségviselői egy rendkívül büdös utas miatt.

2013.02.21 09:29MTI

A férfira rendre panaszkodtak mind az utasok, mind pedig a buszok vezetői elviselhetetlen szaga miatt. Jó páran inkább előbb leszálltak, mintsem úti céljukhoz értek volna, mert nem bírták elviselni az orrkínzó megpróbáltatást.

A sofőrök azonban ezt nem tehették, ezért azzal érvelve fordultak petícióval feletteseikhez, hogy az autóbusz a munkahelyük, márpedig a munkahelyi "légkör" elviselhetetlen, ha felszáll járatukra a férfi, ráadásul szaga beveszi magát az ülésbe, és még azt is tisztogathatják, szagtalaníthatják utána, de van, hogy cserélni kell.

A közlekedési vállalat vezetősége végül meghajolt a buszvezetők követelése előtt, és e héten küldöttséget menesztett "házbűznézőbe". A delegáció a férfi értésére adta, hogy ha nem tisztálkodik az eddiginél sokkal eredményesebben, akkor nem engedik buszra szállni. A bűzgazda megértőnek bizonyult, a vállalat vezetése pedig reméli, hogy sikerült a helyzetet tisztába tenni - adta hírül a The Local című svéd lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.