Nem baleset történt Whitney Houston lányával?

Mégis gyilkossági kísérlet miatt került kómába Bobbi Kristina?

Megindították a vizsgálatot Bobbi Kristina Brown barátja ellen, a rendőrség gyilkossági kísérletként kezeli az ügyet - legalábbis a lány nagynénje ezt a megdöbbentő bejelentést tette a közösségi oldalán.

2015.03.09 20:00ma.hu
Fotó: Facebook/Bobbi Kristina Brown Fan Page

"Minden tiszteletemmel [közlöm], hogy Nick Gordon ellen nyomozás indult az unokahúgom, Bobbi Kristina Brown ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt" - jelent meg a rövid bejelentés Leolah Brown Facebook-oldalán, ami azt jelenti, hogy amennyiben igaz az állítása, akkor immáron hivatalosan is átminősítette a rendőrség Whitney Houston lányának esetét véletlen balesetből szándékos bűncselekménnyé. A három éve elhunyt világsztár lányát néhány napnyi különbséggel szinte pontosan anyja halálának évfordulóján, január 31-én találták meg, a körülmények pedig egyenesen hátborzongatóak voltak: egy fürdőkádban feküdt eszméletlenül.

Whitney Houstont 2012. február 11-én a hollywoodi Beverly Hotel egyik luxuslakosztályának fürdőszobájában találták meg, az ő életét akkor már nem lehetett megmenteni, a kábítószer-túladagolás és egy korábban is ismert, veleszületett szívbetegség végzett vele, már csak a holttestét tudták kiemelni a kádból. Bobbi Kristinának ennél némileg nagyobb szerencséje volt, ő "csak" eszméletlenül feküdt a kádban, igaz, arccal lefelé, és már nem volt magánál, amikor a mentők megérkeztek. A 22 éves lányra barátja, Nick Gordon talált rá, akivel meglehetősen viharos kapcsolatot ápoltak, hol együtt voltak, hol szakítottak, egy tavalyi hír szerint azonban összeházasodtak - igaz, ezt Bobbi Kristina közeli hozzátartozói kitartóan cáfolják.

Miközben a lányt az orvosok továbbra is mélyaltatásban tartják, hisz az első ébresztési kísérlet görcsös rohamok miatt kudarcba fulladt, a családtagok a kezdetektől fogva mondogatták, hogy nem hiszik el a balesetről szóló történetet, szerintük Gordon keze nagyon is benne volt abban, hogy Bobbi Kristina kómába esett. A rendőrség azonban egészen mostanáig balesetként vizsgálta a körülményeket, és hivatalosan most sem erősítették meg a nagynéni - a rapper Bobby Brown nővérének - szavait. A család által megvádolt Nick Gordon mindenesetre ki akar tálalni egy tévéshow-ban, az adást már fel is vették, most azért megy a csata közte és a családtagok között, hogy leadhatják-e az interjút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.