Whitney Houstonnal egy napon fog meghalni

Kereken három évvel élheti túl anyját Bobbi Kristina

Megrázó döntést hozott Bobbi Kristina Brown családja: a másfél hete eszméletlenül megtalált és azóta is kómában lévő lány létfenntartó gépeit pont anyja, Whitney Houston halálának 3. évfordulóján fogják lekapcsolni.

2015.02.10 18:00ma.hu

Már múlt héten összegyűltek a legközelebbi rokonok Bobbi Kristina Brown ágya mellett és nem titkolták, hogy a végső búcsú céljából, de az egyértelmű döntést csak most, az egyre reménytelenebb kilátásokkal elmúlt hétvége után hozták meg: lekapcsolják a 21 éves lány létfenntartó gépeit. Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen közös gyermeke szerdán, napra pontosan 3 év után fogja követni anyját, akinek tragédiáját szinte pontosan lemásolta másfél héttel ezelőtt. Bobbi Kristinára január 31-én délelőtt találtak rá, a mentők jelentése szerint arccal lefelé feküdt a fürdőkádban és nem volt eszméleténél.

Anyját annak idején a Grammy-díjátadó gála előestéjén, február 11-én fedezték fel szintén a fürdőkádban a Beverly Hotel luxuslakosztályában, ő akkor már halott volt. Bobbi Kristinát az atlantai otthonából még élve vitték a kórházba, az orvosok a további agykárosodás elkerülése érdekében mesterséges kómába helyezték, de az elmúlt közel másfél hétben semmilyen külső ingerre nem reagált, ami egyértelműen jelzi, hogy semmi remény nincs a felépülésére. Épp ezért már csak az apja, Bobby Brown döntésén múlik, hogy meddig tartják életben a gépekre kötve az agyhalott lányt.

Fotó: Facebook/Bobbi Kristina Brown Fan Page

A TMZ.com című internetes bulvármagazin úgy tudja, hogy a rapper napok óta megállíthatatlanul zokog, de a családtagok győzködésére végül belátta, hogy mindenkinek - köztük Bobbi Kristinának is - az lesz a legjobb, ha beleegyezik a gépek lekapcsolásába. Brown egyébként február 5-én lett 46 éves, azt a napot is végigsírta, és akkor azt mondta, nem akar aznap a lánya életéről vagy haláláról dönteni, elodázta hétvégéig. A kegyetlen döntést azonban akkor sem sikerült meghozni, végül kedden bólintott rá az elkerülhetetlenre.

Whitney Houston halálát a később elkészült halottkémi jelentés szerint kokain-túladagolás és a régóta fennálló szívproblémái okozták, Bobbi Kristina állapotának okáról azonban egyelőre senki nem nyilatkozik. Az azonban régóta ismert róla a hollywoodi sztárvilágban, hogy szüleihez hasonlóan ő sem vetette meg a keménydrogokat. Új hír ugyanakkor, hogy a rendőrség vizsgálatot indít a lány 25 éves barátja, Nick Gordon ellen, aki rátalált Bobbi Kristinára - az atlantai WSB tévécsatorna úgy tudja, a lány testén, valamint az arcán és a száján gyanús sérüléseket találtak.

A fiatal lány tragédiája sem képes eközben enyhíteni a két család közt jó ideje feszülő ellentéteket: állítólag a Houston család jelenlévő tagjai felbőszítették a Brownokat, amikor kijelentették, hogy csak korlátozottan tehetik be a lábukat Bobbi Kristina szobájába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.