Már csak a gépek tartják életben

Utolsó búcsúra készülnek Whitney Houston lányától

A családtagok már felkészültek a legrosszabbra, Bobby Brown és a többi közvetlen rokon összegyűlt az atlantai kórházban, ahol Bobbi Kristina Brownt kezelik - nem sok esélye van az életben maradásra.

2015.02.06 10:00ma.hu

Bobby Brown és az egész családja összegyűlt az atlantai kórházban, még Cissy Houston is megjelent, hogy utolsó búcsút vegyen Bobbi Kristina Browntól - a rapper és a néhai Whitney Houston lányától. Bár a 21 éves lány még életben van, az orvosok szerint nem sok esélye van a valódi visszatérésre a kómából, jelenleg már csak a gépek tartják életben és semmire nem reagál.

A fiatal nőt morbid módon ugyanúgy egy fürdőkádban találták a múlt hét végén eszméletlenül, ahogy annak idején édesanyjára is ráleltek, igaz, Whitney-n akkor már nem lehetett segíteni, órák óta halott volt. Bobbi Kristinát kórházba vitték, de azóta sem tért magához, és napról napra kevesebb a remény a felépülésére. A gyógyulása érdekében az orvosok mesterséges kómába helyezték őt, de még ilyenkor is vannak bizonyos életfunkciók, amelyeknek működniük kellene a gépek segítsége nélkül is - ezek Bobbi Kristina esetében nincsenek meg, és ezért mondták azt a szakemberek, hogy már nem tudnak mit tenni a megmentéséért.

Fotó: Facebook/Bobbi Kristina Brown Fan Page

"Mindenki eljön a kórházba, hogy elbúcsúzzon" - nyilatkozta az egyik családtag a People című amerikai celebmagazinnak. A döntés Bobby Brown kezében van, rajta múlik, hogy lekapcsolják-e a létfenntartó gépeket. "Bobby tegnap óta egyfolytában sír. Gyászolunk" - mondta egy másik rokon. Volt, aki azt mondta, hogy a rapper azért húzza az időt, mert csütörtökön volt a születésnapja és akkor képtelen volt a lánya életéről vagy haláláról meghozni a döntést. "Helyette hétvégére odázta az elviselhetetlen feladatot" - mondta egy családi forrás a TMZ.com című online lapnak.

Whitney Houstont szinte napra pontosan három évvel ezelőtt, 2012. február 11-én találták meg egy Beverly Hills-i hotel luxuslakosztályának fürdőszobájában, halálát kokain-túladagolás és szívrendellenesség okozta. Bobbi Kristinát a barátja, a 25 éves Nick Gordon fedezte fel. A pár korábban azt mondta, hogy a múlt évben összeházasodtak és még a jegygyűrűjükről is közzétettek egy fotót, de a Brown család jogi képviselője szerint valójában sosem kötötték össze törvényesen az életüket.

Bobby Brown számára a tragédia azért különösen megterhelő, mert jelenlegi felesége, Alicia Etheridge a pár második gyermekét várja, a terhesség negyedik hónapjában jár, de állapota ellenére ő is ott virraszt a kómában lévő lány ágya mellett. Brownnak öt gyermeke van, egy korábbi barátnőjétől két fia - Landon, 1986 és Robert, 1992 -, valamint egy lánya - LaPrincia, 1990 - született, Bobbi Kristina az egyetlen közös gyermekük volt Whitney Houstonnal, akivel zaklatott házasságuk 2007-ben ért véget, majd 2009-ben született a nagyobbik fia, Cassius a jelenlegi feleségétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.