"Egész jól néz ki még így is"

Nem bírta ki: megkukkolta Whitney letakart holttestét a rendőr

Csak a helyszín biztosítása lett volna a feladata, ám egy őrmester mégis odament a halott Whitney Houston mellé és a lepedőt felemelve megnézte a meztelen sztárt - derül ki egy friss rendőrségi jelentésből.

Whitney Houston - 48 évesen halt meg - képek életéről képgaléria

2013.09.17 16:43ma.hu
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Nem képezte a nyomozás részét, nem volt sem nyomozati, sem egyéb jogi célja, mégis Terry Nuttall őrmester letérdelt a fürdőkádban holtan talált Whitney Houston mellé, felemelte a testét takaró lepedőt a sztár altestéről és miközben már kis híján meg is érintette a tetemet, azt mondta: "a mindenségit, még mindig jól néz ki, ugye?" - állítja a Beverly Hills-i őrmester egyik kollégája a napokban napvilágra került jelentésben. A 48 éves popsztárt 2012. február 11-én holtan találták a Beverly Hilton szállodában lévő szobájában, halálát a boncolás és a toxikológiai vizsgálatok szerint fulladás okozta, amihez a szervezetében lévő nagy mennyiségű kokain és az énekesnő szívbetegsége is hozzájárult.

A rendőr elleni jelentést Brian Weir felügyelő nyújtotta be, aki épp szolgálatban volt a tragédia idején, és megpróbálta a helyszínt a nyomozók megérkeztéig változatlanul hagyni. Véleménye szerint tehát az azóta őrmesterből hadnaggyá előléptetett Nuttall szabályszegést követett el, amikor megbolygatta a biztonsági okokból letakart holttest környezetét és "tiszteletlen megjegyzéseket" tett. A vizsgálat egyelőre folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.