Whitney Houston exférje nem aggódik

Bobby Brown: "Remélem, a lányom nem követi el a hibáinkat"

Bobby Brown aggodalmát fejezte ki lányával kapcsolatban, mert egyre több jel mutat arra, hogy élete hasonló irányt vett, mint annak idején az övé és a nemrég elhunyt Whitney Houstoné.

2012.05.31 14:29ma.hu

Bobby Brown bízik abban, hogy lánya, Bobbi Kristina nem válik a kábítószerek rabjává, ahogyan az vele és a nemrégiben túladagolásba belehalt Whitney Houstonnal történt. Pedig minden oka megvan az aggodalomra, mert a 19 éves lány már anyja életében is, de halála óta szintén rendszeresen kerül olyan helyzetbe, amikor magyarázkodnia kell a drogok miatt. A kábítószerrel évek óta küzdő rapper mégis azzal biztatja magát, hogy lányuk sokkal okosabb annál, mintsem szülei hibáját ő is elkövesse.

Mint az MTV zenecsatornának adott interjújában kifejtette, szülőként ő is átélte a tinédzser lányának azt a korszakát, amikor minden szülői intelem ellen lázadott és még véletlenül sem azt csinálta, amit felnőttként elvárhattak volna tőle. Ennek ellenére hisz benne, hogy a tévelygésekből kinőtt, és ha rá is lépett arra az útra, amelyet apja és anyja járt végig, végül letért róla és a helyes irányt választotta.

Hogy ez mennyire igaz, nehéz kívülállóként megítélni, ráadásul a kísértés igen nagy, mert a fiatal Bobbi Kristina Brown épp mostanában kezdte próbálgatni a szárnyait színésznőként és a zenei karrierrel is kacérkodik. Teljesítményére mindenesetre apja rendkívül büszke és kijelentette, hogy bármi történjék is, mindig az ő kislányaként fog tekinteni a lassan felnőtt nőre és mindig büszke lesz rá.

Egyúttal tagadta azokat a pletykákat, miszerint a lány meg szeretne szabadulni a Brown vezetéknévtől: "Nem változtathatja meg a családnevét, mert ez a név az ő neve. Mindig Bobbi Kristina Brownnak fogják hívni, ez soha nem fog megváltozni és nem adhatja vissza" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.