Tapasztalata nincs, de eljátszaná Whitney-t

A név kötelez? Bobbi Kristina ugrana be halott anyja szerepébe

Saját lánya ugrana be az ifjú Whitney Houston szerepébe a nemrég elhunyt énekesnőről szóló életrajzi filmben. Bár színészi gyakorlata nincs, az ötlet nem elvetendő.

2012.04.10 18:29ma.hu

Kevesen ismerhetik olyan jól Whitney Houston legféltettebb titkait, mint lánya, Bobbi Kristina, és persze a kokainozásban is gyakorta voltak inkább barátnők, mintsem aggódó anya és szófogadó lánya. Így aztán nem annyira meglepő és főleg nem elvetendő az ötlet, hogy egy Whitney-ről szóló életrajzi filmben a saját lánya alakítsa az ifjúkori sztárt.

Whitney Houston 1988-ban (Fotó: MTI Archív)

A biodráma egyelőre még csak a tervezési szakaszban tart, az sem eldöntött tény, hogy melyik filmstúdió fogja elkészíteni, miközben még több nagy produkciós cég folytat tárgyalásokat ezügyben. Ám a februárban tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő lánya, Bobbi Kristina ragaszkodik hozzá, hogy ő lehessen a főszereplő, mert mint egy közeli ismerőse a TMZ című internetes pletykaportálnak elmondta: meg van róla győződve, hogy nála tökéletesebb személy nincs erre a feladatra.

A 19 éves lány egyelőre még csak kacérkodik a színészi pályával, gyakorlata mindössze annyi van, hogy szerepelt már egy rövid jelenet erejéig egy Amerikában vetített vígjáték-sorozatban, de ki tudja, talán örökölt valamit anyja tehetségéből, aki több nagyfilmben is főszerepet játszott, köztük a Több mint testőr című klasszikusban, ahol ugyan nem saját magát, de egy hozzá hasonló sorsú, ünnepelt énekesnőt alakított.

A tervezett életrajzi film a 80-as évektől kezdődne, amikor Whitney egyik pillanatról a másikra szupersztár lett, majd bemutatnák élete sötétebb időszakát is, amikor a 90-es évek elején férjhez ment Bobbi Kristina apjához, a rapper Bobby Brownhoz és a kábítószer rabjaként zuhant a pokol mélyére.

A címszerepre felmerült Rihanna és Jennifer Hudson neve is, akik egyaránt megtiszteltetésnek vennék, ha felkérnék őket Whitney megformálására, ám ennél többet egyelőre egyikük sem akart mondani, ami a tervezett mozi jelenlegi fázisában nagyon is érthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.