Döbbenetes vallomás a Crocodile Rock sztárjától

Elton John: "Úgy szívtam a kokót, mint Whitney - csoda, hogy még élek!"

Valószínűleg már rég halott lenne, ha nem hagyott volna fel a masszív drogozással - vallotta be Elton John, hozzátéve, hogy akkor most szerelmét sem ismerné és gyereke se lehetne.

2012.03.29 18:29ma.hu

Annyit kokainozott, hogy csoda, hogy a végén nem halt bele a drogfüggőségbe, mint Whitney Houston - vallotta be Elton John mindössze hat héttel azután, hogy a híres énekesnőt holtan találták a Grammy-díjátadó gála előestéjén a hotelszobájának fürdőkádjában. A most 65 éves brit énekes és zeneszerző úgy nyilatkozott: ha nem hagyott volna fel a kábítószerrel 1990-ben, akkor ő is így végezte volna, róla keringtek volna pletykák, de ami még rosszabb, hogy David Furnish most másvalakivel nevelne egy gyereket.

Fotó: MTI

"Ez valóságos csoda, mert úgy vélem, legalább annyi kokaint elszívtam életem során, mint Whitney" - magyarázta a sztár. Houstont 48 évesen érte a halál, a halottkémi jelentés szerint az ok egyértelműen a drogfogyasztás és az énekesnő szívproblémájának összhatása volt.

Elton 2005-ben kötötte össze életét David Furnishsel, de sosem titkolta, hogy problémái voltak az alkohollal és a kábítószerrel. Az utóbbi években azonban a szerelem és a 2010 decemberében született fia a jelek szerint végérvényesen egyenesbe tette az életét, hosszú ideje nem hallani vele kapcsolatos botrányokról. Hacsak azt nem tekintjük annak, hogy egyes pletykák szerint az alig több mint 1 éves Zachary után újabb gyerekre vágyik a homoszexuális pár.

"David és Elton sosem tagadták, hogy nagy családra vágynak, és úgy érzik, itt az ideje egy második gyereknek" - mondta nemrég egy bennfentes a Daily Mirrornak, igaz, az érintettek ezt nem erősítették meg. Ha azonban hinni lehet az informátor szavainak, akkor nem kizárt, hogy már ez év végén, vagy legkésőbb 2013 elején egy negyedik taggal bővül a John-Furnish család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.