Még mindig titok, ki Zachary biológiai apukája

Tényleg Elton Johnra hasonlít a kisbaba?

Ahogyan növekszik a kicsi, egyre nyilvánvalóbbá válik majd, Elton John-ra hasonlít-e - a legutóbbi hírek szerint a szupertehetséges énekes a kis Zachary biológiai apja.

2011.06.04 08:30ma.hu

Nagy öröm érte a homoszexuális énekest és párját tavaly - végre gyermekük született. A kis Zachary-t béranya szülte a párosnak, akik azóta is a fellegekben járnak, nem győznek betelni a kisbabával.

Novemberben derült ki azonban, hogy Elton John és David Furnish maguk sem tudják, melyikük a lassan féléves kisfiú biológiai apja.

Hogy melyikük hímivarsejtjével termékenyítették meg a petesejtet a mesterséges megtermékenyítés során, az ugyanis csak akkor derül ki, ha DNS-tesztet csináltatnak.

A páros egyelőre nem gondolkodik ezen: élvezik az apa szerepet. Korábban úgy lehetett tudni, a rendkívül tehetséges Elton John génjeinek továbbörökítése is volt a cél, amikor úgy döntöttek, gyermeket vállalnak.

Egyre több fotó jelenik meg a kisfiúról, legutóbb séta közben kapták le a párost és a babahordozóban vitt gyermeket. Arcvonásai alapján valóban emlékeztet Elton John-ra. Ön mit gondol?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.